Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok és nők! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és nők! Mennyire kötődtök ahhoz a személyhez, aki annak idején elvette a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
Szoktatok rá gondolni néha, vagy már teljesen hidegen hagy titeket az illető? Hány éve veszítettétek el a szüzességeteket?

2021. aug. 18. 16:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%

Semennyire. Négy éve volt. Akkor se szerettem, persze egy ideig kötődtem hozzá, de nekem ez a szüzességelvesztés-dolog sose számított.

Az egyetlen, akihez kötődöm, az, akivel az első pettingem volt (lelkileg az számított amúgy is, mert az volt az első szexuális jellegű élményem). Na, hozzá mindig is kötődni fogok, de belé szerelmes voltam hosszú évekig. Ez volt 5 éve.

2021. aug. 18. 17:07
 12/27 anonim ***** válasza:
97%
Nem kötődök hozzá egyáltalán.
2021. aug. 18. 17:07
 13/27 anonim ***** válasza:
97%
Semennyire.
2021. aug. 18. 17:10
 14/27 anonim ***** válasza:
97%

Nem szoktam ra gondolni, nem kotodok hozza semennyire. Semleges, ha pl valami, mint ez a kerdes eszembe juttatja. Nem izgatott amugy sem a szuzesseg tema soha, lefekudtunk, mert szexelni akartam, aztan ossze is jottunk, egyutt voltunk egy darabig, amig jo volt.

Kb 6-7 eve tortent.

2021. aug. 18. 17:10
 15/27 anonim ***** válasza:
97%

Nincs már időtlen idők óta semmi érzelmi kötelék a részemről, szinte feledésbe is merült régen.

24 és fél évvel ezelőtt volt az a nap - egy ideig számított a dolog nálam, majd egyszer csak más élmények elnyomták és már nem volt semmiféle hatással rám. Jöttek jobb és újabb élmények másokkal.

2021. aug. 18. 17:11
 16/27 anonim ***** válasza:
96%

mostmar semennyire, pedig evekig egyutt voltunk.

voltak jo emlekeink, nem gondolok ra utalattal, de mar annyira, de annyira tavol all tolem, hogy nem is ertem, hogy tudtam vele ossze jonni es evekig egyutt lenni. semmi erzelem nincs mar bennem fele, de nem bantam meg, hogy vele vesztettem el, mert akkor es ott jo volt az ugy.

2021. aug. 18. 17:14
 17/27 anonim ***** válasza:
86%

Semennyire, és 10 éve volt.

Sose élveztem vele, undorral gondolok vissza. Bántalmazó volt és ronda is.

Azóta van normális párom.

2021. aug. 18. 18:13
 18/27 anonim ***** válasza:
96%
Nem kötődöm hozzá már, akkor régen azt éreztem hogy ő lesz az első és az utolsó, szakítás után pedig hogy soha többet nem fogok tudni szerelmes lenni másba. Nyilván nem lett igazam. Már egyáltalán nem szoktam rá gondolni. Ez 6 éve volt.
2021. aug. 18. 18:48
 19/27 anonim ***** válasza:
94%
Nemcsak hogy nem kötődöm hozzá, de a vezetéknevére sem emlékszem. Valamelyik nap jött fel épp a téma, és amikor fel akartam idézni a nevét, akkor jöttem rá, hogy csak a keresztnevét tudom, a vezetéknevét már nem. Mentségemre szóljon, hogy 15 éve nem láttam már az illetőt, és amúgy is mindig pocsék volt a névmemóriám. :D
2021. aug. 18. 18:57
 20/27 anonim ***** válasza:
81%

Soha nem kötődtem hozzá, mert soha nem voltam belé szerelmes.

25 éves voltam és már tök égő volt, hogy még mindig szűz vagyok, úgyhogy az első kitartóbban udvarló srácnak odaadtam a szüzességemet. Nem akartam megbántani, ezért onnan kezdve eljátszottam a barátnő szerepet majdnem 4 éven át, de az maga volt a tömény boldogtalanság. Csak jó kislány akartam lenni és ha már széttettem, azt gondoltam, járnom kell vele. Nem kellett volna. Nekem 29 éves koromban jött össze először a szex szerelemből. Na, az viszont mély nyomot hagyott. Igazából én mindig is úgy éreztem, mintha ő lett volna az első az életemben szexuális értelemben.

2021. aug. 18. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!