Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik még mindig?
Találkoztatok egyáltalán?
Egyébként keress fel egy szó pszichológust, mert ez egyáltalán nem normális. 7 éves házasságom ért véget, nagyon megviselt, de ilyen helyzetben szerintem már szükség van szakember felkeresésére, mert valami más állhat a háttérben.
Juj baratom is mellettem chatelgetett, aztan mikor kiderult azonnal tiltott mindenkit. Meg az elmondasa szerint bolondot, aki rá van szállva, teljesen ignorálta.
Valazeg ők is igy picsognak most otthon szegénykék.
Irigylem neha a pasikat, hogy nekem amig egyvalaki örülök ha egyaltalán tetszik, addig a pasiknak szinte mindenki bejön es egy kesz tyúkudvart is felépítenek maguk koré.
Elég vagyok a pasimnak. ;)
Nálunk az a baj hogy ő viszont azt hiszi magárol hogy nekem kevés és nyalogattatna a sebeit másokkal. Féltekeny nagyon. Kisebbsegi komplexusos mellettem.
Most felrobbantottam a tyúkudvarát ugyan. Majd meglátom mi lesz ebbol.szal nem sz.rom le.
Csak engem imádhat ő nekem jár :)
Nagyon szeretem ♡
Mert mindig az kell neked amit nem kaphatsz meg. Közben gondolom az udvarlókat sorra utasítod el, mert túl elérhetőek.
Kitalálom, elvált szülők, önbizalomhiány, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!