Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ő hiányzik neki még mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ő hiányzik neki még mindig?

Figyelt kérdés

Tavaly összejöttem egy lánnyal, úgy hogy még volt valakije.Igazából ő szedett fel engem.

Az akkori párja nem úgy viselkedett mint aki szeretné a lányt akivel együtt van évek óta, nem is jártak el sehova még ha a srác szülei felajánlották hogy befizetik őketek egy wellness hétvégére a srác nem akart akkor se menni sehova.Még szilveszterkor is úgy kellet neki könyörögni hogy menjenek át a haverjukhoz legalább.A srác soha nem akart bevásárolni se mindig a lánynak kellet haza cipelnie mindent bevásárlásból, mikor évekkel ezelőtt összeköltöztek a srácot hiába kérte meg hogy segítsen ő kijelentette hogy nincs kedve segíteni.A srác elvárta hogy minden nap meghallgassa hogy mi történt vele de amikor a a lány akart erröl mesélni akkor a srác megmondta hogy őt ez nem érdekli.Még azt se akarta kimutatni hogy szereti a lányt, se ölelkezni se csókolni se semmi... és még sorolhatnám a dolgokat... lényegében úgy éltek egymás mellet mint két lakótárs évekig.

Én meg persze mikor összejöttünk mindent megadtam neki amit a srác nem volt képes mint egy normális kapcsolatban ( nem csak a szexet)

Aztán eljött a pillanat hogy szétköltöznek mi meg összeköltöztünk.

Hirtelen megváltozott, elkezdett az exe után sírni úgy hogy alig várta hogy elköltözön tőle és mi meg összeköltözzünk és a dolgokat is tipikusan elkezdte szépítgetni vele kapcsolatban.

Gondoltam csak nőből van és majd idővel elmúlik ez nála.A srác is rájött hogy hibázott és elkezdett hirtelen fűt fát igérgetni.

Aztán eltelt fél év, és egy alkalommal többet ivott a kelleténél, akkor is hirtelen elkezdett az exéről beszélni (jó értelemben) nem mondtam rá semmit és utána se hoztam fel a témát még ha bántott a dolog is.

Aztán egy év után szakítottunk, de úgy voltunk hogy csak egy kis szünet kell mindkettőnknek.

Aztán nemrég kiderült hogy neki még mindig az előző srác hiányzik azon bánkódik hogy ő elvesztette őt.

Kijelentette (harag nélkül) hogy jobb lett volna ha csak barátok maradunk.

Ez egyszerűen mellbevágott hogy egész végig még együtt voltunk neki hiányzott a srác, még úgy is hogy én 10x többet vittem bele egy év alatt a kapcsolatukba mint a srác évek alatt.

Hogy én csak arra voltam jó hogy pótoljam mindazt amit a srác nem volt hajlandó a kapcsolatukban (mégegyszer hangsúlyozom nem csak a szexet).

Mégis érzelmileg valami köti hozzá őszerinte, mégis ő az aki elvesztették érez!

Ez így borzalmas érzés úgy hogy én tényleg szerettem ezt a lányt, és kiderült hogy csak egy pótlék voltam számára!

Elmondása szerint nem tudatosan.

De nem értem hogy valakinek hogy hiányozhat úgy valaki hogy elméletileg egy pár voltak de gyakorlatban úgy voltak együtt mint két szobatársa...

2017. dec. 11. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez egy igazán jó kérdés.

Bár, hasonló helyzetben vagyok. Én is olyan után sírok, aki kb a kapcsolat alatt rideg volt velem, és közönyös. De pont ezért nem kezdenék mással, mert az nem arról szólna, hogy őt megismerjem. Az a felejtésről szólna.

Együtt vagy még a lánnyal?

Borzasztó ezt mondani, de szakíts. Meg érdemelsz valakit aki szívből szeret téged.

2017. dec. 11. 16:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen szakítottunk, de akkor is valahogy megöl ez a gondolat hogy ő hiányzott neki (egy ilyen srác) Mikor mi már együtt voltunk...miközben én tényleg szerettem őt!
2017. dec. 11. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Megértem. Az ember bízik valakiben, közben végig át verik. Az egész hazugság.

Sajnálom.

Tényleg azt tudom mondani, hogy tanulj ebből. Figyelj a részletekre.

De hasonló helyzetben vagyok. Klisé, de az idő segít. Nem teljesen, de halványít.

Próbáld tudatosan elterelni a figyelmed. Tudom. Ez sem egyszerű. De próbáld meg. Egy idő után menni fog.

2017. dec. 11. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi! :/
2017. dec. 12. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!