Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ennyire vékony láb kizáró ok? Lenne esélye nálatok egy ilyen férfinak?
Már tettem fel egy kérdést a problémámról ( https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde.. arra még nem érkezett válasz. Az a helyzet hogy rendszeres edzés ellenére sem vastagodnak a lábaim, a felsőtestem sokkal jobban fejlődik, elég nagy kontraszt alakult ki (pedig csak kb. fél éve edzek). Képet is mellékelek hogy lássátok miről van szó: [link]
Most már úgy vagyok vele, hogy lehet kár volt elkezdeni edzeni, ha a lábaim nem akarnak fejlődni! Korábban a felsőtestem is elég vékony volt, legalább meg volt a harmónia. Egy ilyen testalkattal van esélyem a nőknél vagy felejtsem el amíg nem hozom helyre valahogy?
Nekem az furcsa, hogy alig sokkal szálkásabb vagy, mint felül.. Gondolom simán rossz testalkatod van, mint ahogy nőknél is van aki ilyen.. szálkás láb és mellé pocak meg kar, mert ő oda könnyebben hízik.
Nekem nem lenne kizáró ok, amíg a combod vastagabb, mint az enyém. Utálom, ha az én combon a vastagabb.. szerencsére vékony vagyok, de azért szokott zavarni a tudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!