Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső tulajdonsága alapján nem jönnétek össze férfival? Hölgyek véleményére lennék kíváncsi.
Ezek annyira buta kérdések. Két szóban meg tudom válaszolni:
ÖSSZKÉP
SZIMPÁTIA
Ennyi, semmi több. Engem aztán nem érdekel, hogy kék-e a szeme vagy barna, hosszú a haja vagy rövid, 170 centi vagy 190, ha ápolt és megvan az összhang.
Nem létezik a kérdésre ekzakt vàlasz
Megfelelni úgy sem tudsz, csak legyél igènyes meg edzett , és majd eldöntik , hogy oké vagy sem
valoban az osszkep a lenyeg, de ami kizaro ok:
- elhizas (egyaltalan nem kell kigyurtnak lennie, de a koverseg taszit)
- ha nalam alacsonyabb
- ha nalam vekonyabb
- ha igenytelen (pl. koszos korom, rossz, szuvas fogak, zsiros apolatlan haj stb..)
Az igenytelensegeket nem irom le, az gondolom egyertelmu, hogy legyen valaki apolt, egeszseges.
Szoval ami elsore kizaro ok, az pl a kopaszsag. Kiraz a hideg tole, ha arra gondolok, hogy valaki kopasz fejet kelljen simogatnom🤢 Ez van, bocsi minden kopasztol.
De a kisbaba is kopasz 🚼
Ahol gyantàzol ott is kopasz - sima
Kérj bocsànatot a babàktól!😋
( Mindegy is , tudom hogy megosztó )
Amiről biztosan tudom, hogy nem jön be:
- külső igénytelenség, ápolatlanság (nem divatfiút várok el , de ne legyen piszkos, büdös, ne legyen kirohadva a fogsora, tartsa rendben a körmét; ha van, haját, szakállát; méretben, színben, stílusban passzoljanak a ruhái, alkalomhoz illően öltözzön stb.)
- nagyon szélsőséges testalkatok (anorexiás / 8 éves kisfiú testalkat; elfolyósan kövér / szumós; ízléstelenül túlgyúrt)
- nagyon elvetemülten extrém hajak (pl. fél oldalt felnyírt és másik oldalon hosszú; két oldalt felnyírt, középen befont copf stb.)
- fültágító
- nagyon feminin öltözködés (csillogó, rózsaszín, leggings, nagyon cuppanós felső, rengeteg ékszer, látványos és csajos smink)
- sztómazsák
- teljesen szőrtelen test
- felül kopasz, alul dzsungel haj
- szakmunkásbajusz, foltosan növő arcszőrzet
- nálam látványosan alacsonyabb (mondjuk az 156 centimhez képest kb. a törpenövésűeket jelenti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!