Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok Mi az ami megfog titeket egy lányban/nőben?
Ha kedves, mosolygós, jókat lehet vele beszélgetni. Külsőre meg annyi, ne legyen elhizva.
37F
ha egy különc, van saját stílusa és esze
19/f
Nekem külsőre az ápoltság és a normál, vagy sportosabb testalkat jön be.
A belső tulajdonságokról kicsit hosszabb a képzeletbeli listám. Fontos nekem is az intelligencia, a jó humor, az érdeklődő és nyitott beszélgetések, az empátia, illetve fontos, hogy tudjuk egymást motiválni.
Az első fele társkeresésnél nyilván, a második bekezdést barátkozásnál is szempontnak tartom.
L/L (úgy értelmeztem a kérdést, hogy a hozzám hasonlóknak is releváns a válaszuk:) )
Nekem az az elsődleges, hogy viszont érezzem azt, hogy szeret engem, nem csak én őt. Mindenképp legyen kedves, aranyos, intelligens, és lehetőleg olyan szinten komoly legyen, hogy ne ilyen 15-16 éves átlagszinten álljon (azért írtam az átlagot, mert nem mindenki komolytalan, gyerekes közülük). Nem lófuttában szeretném a kapcsolatot az illetővel felépíteni, de például ha van egy jövőképe, az se lenne rossz. Illetve legyenek céljai, vágyai, amit el szeretne érni.
Ezek voltak a legfontosabbak. De nekem az is tetszik, ha a lány humoros, de legalább valamennyire vevő az én humoromra.
Külsőre is van, igazából a barna hajt preferálom, az plusz, de ha más van, az sem izgat. Ha passzolunk, akkor nem izgat a hajszín, csak mondtam, hogy én egy fokkal azokhoz jobban vonzódom. Nagyon sokan írják, hogy álszentség a srácok részéről, ha azt írjuk, hogy a belső számít csak stb, de ez tényleg így van.
19/F
A külsőt igazából elhagyhatjuk mert ahány ember annyi féle, megtetszik és ennyi.
Belsőt tekintve, megjegyzi, hogy reggel szükségem van 30 perc nyugalomra, addig nem kezdődik a nap.
Hagyja , békén hagy a fürdőben, aztán hagyja hogy megegyem sajtos piritósomat aztán megigyam a kávém és elszívjak egy cigit hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!