Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél vele ha kívánnátok egymást de kapcsolat nem jöhetne össze xy okok miatt, pedig te csak komolyban gondolkozol?

Már bocsánat, de mivel jobb a távszexkapcsolat a távkapcsolatnál? Mármint a szexkapcsolatnak valami olyasmi lenne a lényege, nem, hogy a felek rendszeresen szexelnek egymással. Na, most, ebben az esetben a szexkapcsolatért ugyanúgy utazni kéne, mint a párkapcsolatért. Innentől kezdve az én szememben nem lenne több ez az egész ócska kifogásnál, hogy a másik fél valójában nem akar elköteleződni mellettem, és maximum a dugásért hajlandó erőfeszítést tenni.
Nem, egészen biztos nem mennék ebbe az egészbe bele. Vagy megpróbáljuk a komoly kapcsolatot, vagy semmi: nem vagyok önmagam ellensége. Nem véletlenül gondolkodom csak komoly párkapcsolatban... De ha mégis élni akarnék ilyen laza dolgokkal, akkor is szexpajtinak egészen biztosan csak olyat választanék, aki a közelemben van, ergo van értelme a szexkapcsolatnak... Biztos, hogy nem utaznék órákat, meg költenék egy valag pénzt arra, hogy szexeljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!