Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdnél vele ha kívánnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnél vele ha kívánnátok egymást de kapcsolat nem jöhetne össze xy okok miatt, pedig te csak komolyban gondolkozol?

Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Nem az az alkat vagyok. Egyéjszakás után "koszosnak" érezném magam.
2021. aug. 15. 15:35
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem, mert a nem lehet kapcsolat csak egy duma, ha valaki nagyon akar valakit, abból bizony lesz kapcsolat. :D Mindig is utáltam azokat, akik sajnálják kapcsolatra az energiát, időt, de azért szexet kialkudnának attól, aki odáig van értük, ezzel gyakorlatilag teljesen megalázva az illetőt emberi méltóságában.
2021. aug. 15. 15:50
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
1100 km-ről jöttünk össze, 5. éve együtt is élünk. Elég jó érv? ;)
2021. aug. 15. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahh en nem ertem, ha adok egy egyszeru, normalis valaszt a valos kerdesre..nem bantok senkit, nem itelkezem es megis lepontoznak.. nevetseges ez az oldal.
2021. aug. 15. 16:40
 15/17 A kérdező kommentje:
11. Nem egyszeri alkalom, hanem szexkapcsolat.
2021. aug. 15. 17:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem véletlenül csak komolyban gondolkozom - komolyan is gondolom... akkor sem játszik az egyéjszakás meg a szexkapcsika, hogyha "de naggggyon tetszik", meg "hát lehetne komoly kapcsolat, de nem lehet sajna".
2021. aug. 16. 10:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, de mivel jobb a távszexkapcsolat a távkapcsolatnál? Mármint a szexkapcsolatnak valami olyasmi lenne a lényege, nem, hogy a felek rendszeresen szexelnek egymással. Na, most, ebben az esetben a szexkapcsolatért ugyanúgy utazni kéne, mint a párkapcsolatért. Innentől kezdve az én szememben nem lenne több ez az egész ócska kifogásnál, hogy a másik fél valójában nem akar elköteleződni mellettem, és maximum a dugásért hajlandó erőfeszítést tenni. ​

Nem, egészen biztos nem mennék ebbe az egészbe bele. Vagy megpróbáljuk a komoly kapcsolatot, vagy semmi: nem vagyok önmagam ellensége. Nem véletlenül gondolkodom csak komoly párkapcsolatban... De ha mégis élni akarnék ilyen laza dolgokkal, akkor is szexpajtinak egészen biztosan csak olyat választanék, aki a közelemben van, ergo van értelme a szexkapcsolatnak... Biztos, hogy nem utaznék órákat, meg költenék egy valag pénzt arra, hogy szexeljek.

2021. aug. 16. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!