Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok ha a pasitok elkezdene kopaszodni de volna gyógyszer rá, ami viszont impotenciát okoz ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
A kopaszodást vagy azt, hogy a haja megmarad de impotens lesz.#impotencia, kopaszodás, gyógyszer
2021. aug. 14. 08:40
A kérdező szavazást indított:
Maradjon meg a haja, nem baj ha impotens lesz
inkább kopaszodjon, de ne legyen impotens
34 szavazat
1/19 anonim válasza:
Hajjal fog neked gyereket csinàlni
Majd szatyorban kihordod
😆😆
2/19 A kérdező kommentje:
mielőtt kérditek a kérdést az ihlette, hogy a legtöbb ma kapható kopaszodás elleni szer bár valóban működik -egy szintig- de kicsit felborítja a férfiak hormonháztartását és sokan tapasztalnak komoly libidócsökkenést és impotenciát
2021. aug. 14. 08:43
3/19 anonim válasza:
Első sorban ez nem az én döntésem lenne, hanem az övé. Az ő teste.
4/19 A kérdező kommentje:
3! Ez igaz, de akkor úgyis lehet kérdezni egy nőt mi zavar jobban az impotencia vagy a kopaszodás?
2021. aug. 14. 08:45
5/19 anonim válasza:
Kérdésben a válasz.
Amúgy nincs olyan gyógyszer, ami hajat növeszt, viszont impotenssé tesz.
Általános divat, hogy a fiúk, férfiak leborotválják a fejüket.
Nincs értelme az ilyen kérdésnek. Akit szeretsz, ha megkopaszodik,
azzal együtt szereted.
Ha nem szereted, akkor lehet akár sörénye is, nem kell.
6/19 anonim válasza:
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Kimaxoltad a kretènsèget kèrdező
7/19 anonim válasza:
Engem személy szerint egyik sem zavar igazán, a külső annyira nem érdekel, a pénisztől pedig nem tudok elmenni, csak csiklóizgatással, szóval engem személy szerint az impotencia sem zavarna. De ez csak az én véleményem.
8/19 A kérdező kommentje:
5! Igen, hol?
Amúgy pedig vannak a jóindulatú prosztata megnagyobbodás ellen használt gyógyszerek megállítják a férfias hajhullást, cserébe csökkentik a libidót, sok esetben részleges vagy akár teljes impotenciát is okoznak.
6! Ebben mi a kreténség, normálisan írtam ki egy normális kérdést.
2021. aug. 14. 08:54
10/19 anonim válasza:
Azért a párom, mert szeretem és szeretném vele leélni az életem. A külső a korral így is úgy is meg volt változni, szóval nem számítana, hogy kopaszodni kezd vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!