Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenko hogy illik fizetni? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenko hogy illik fizetni? :D

Figyelt kérdés
Ha egy olyan randira megyünk ahol a srác előre rendelt, vett kaját pl pizzat :D
2021. aug. 11. 14:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
24%

Ez most hogyan jött ide? Milyen hitel? Meg kit érdekel, hogy Te vacak 500-at keresel görizve havonta!?

Itt szegény kislány azt kérdeztem, hogy a kb. 2000 forintos pizzát illik-e kifizetni és erre sokan azt írták, hogy nem, de azért illik megkérdezni. Páran javasolták neki, hogy vigyen valamit inni vagy vigyen sütit!

Szerintem, ez nekik teljesen jó!

2021. aug. 12. 09:18
 22/26 anonim válasza:
09:12👌Nagyon ismersz minket😉Gratulálok az életfelfogásodhoz👍👏A párom a társam is egyben,a gyerekem apja.Felépítettünk egy közös otthont,amibe mindenki beletette azt amit tudott.A mi otthonunk,még ha ezt neked nehéz felfogni,akkor is.De ezennel befejeztem.A hitel dolgot és a többit azért írtam,mert reagáltam ez előttem szólóhoz,de eltértünk a tárgytól.A kerdésre válaszoltam,amikor leírtam a véleményem,miszerint ha meghívnak pizzára,nem kell fizetned.Szép napot mindenkinek🌞🍀
2021. aug. 12. 09:48
 23/26 anonim ***** válasza:

22

Jogilag is a tiétek?.?

2021. aug. 12. 09:52
 24/26 anonim válasza:
Természetesen a banké,míg a hitelt törlesztjük.
2021. aug. 12. 09:58
 25/26 anonim ***** válasza:
22-es. Ez mind szépen hangzik, én is ezt hittem 14 év házasság után ismertem meg a férjem valódi énjét, annyi, hogy a ház nálunk az enyém maradt, hála anyámék okosságának, de ez most lényegtelen.
2021. aug. 12. 10:24
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha már lakásra mész, egy pizzát belefektethet. Úgyse fogtok enni.

Az 6 éve is ugyanazt jelentette, ha oda mentél valakihez. ;)

2021. aug. 12. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!