Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenko hogy illik fizetni? :D
Figyelt kérdés
Ha egy olyan randira megyünk ahol a srác előre rendelt, vett kaját pl pizzat :D2021. aug. 11. 14:28
12/26 anonim válasza:
Azért az is mond valamit hogy randira a lakására mész :D mondjuk őszintén szólva nem szoktam engedni, hogy a nő fizessen randin.
13/26 anonim válasza:
Visszahivassal
Legkozelebb te hivod meg pizzara.
14/26 anonim válasza:
Ilyenkor nem illik pénzt kérni, ha meghívom magamhoz egy vacsorára, ha az akár csak egy Pizza is.
Ha megkérdezed, hogy mivel tartozol az egy illendőség, de nem illik kifizetetni.
Én ilyenkor, ha tudom rendelt valamit, akkor általában az italt én vittem férfi létemre.
Azt hozzá kell tenni, hogy illik visszahívni majd! (amit remélhetőleg nem enged meg, hogy Te fizesd)
15/26 anonim válasza:
Ha tudod előre, hogy kajával vár, akkor te meg vigyél egy üveg bort, vagy pár szelet sütit. Az szerintem elég gáz lenne, ha ott elkezdenétek számolni az aprót.
16/26 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, tinik? Még ő sem hal bele egy pizzába. Főleg, ha lakásra is mész. Képzelem, ahogy ott felezgettek...
17/26 anonim válasza:
Én utálom az ilyen felezgetést, fillérezgetést. Simán csak legközelebbi alkalommal én hívnám meg.
18/26 anonim válasza:
Mindig a férfi fizet! Soha nem a Nő!
19/26 anonim válasza:
18 A randizós időszakban lehet,hogy elterjedtebb szokás.De ha már együtt él a két ember,akkor teljesen természetes,hogy a nő is fizet.Pl.vegyük az én esetem.Párom vett házat,ő fizeti a hitelt +a számlákat ,én állom a bevásárlást és ha elmegyünk vacsorázni igyekszem ügyesebb lenni és én fizetek,ha hagyja.A nő ugyanúgy megkeresi azt a pénzt.Nem szponzort kell találnod az életben,hanem társat.A mai világban nem függhetsz egy férfitól.
20/26 anonim válasza:
Nem fuggok a férfitól. Netto 500at keresek, (ami szerintem szar pénz, gyakoris népe szerint jo pénz)
De egy férfitol akkor is elvárom, hogy fizessen!
Klassz amit csinálsz! Ha szakitotok, akkor kirakhat a házból, mivel egy fillért nem raktál bele! De mivel te eteted,(meg magadat is) így tök jól tudja fizetni a hitelét
👏👏👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!