Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el a szomszéd férfit? 17L
Figyelt kérdés
A szomszéd pasi 33 éves, a teste sportos, kidolgozott. Nagyon bejön.2021. aug. 10. 16:52
21/22 anonim válasza:
Ha neked az elfogadható hogy párszor megdug aztán kidob...
22/22 anonim válasza:
Én voltam hasonló helyzetben. 33+/17. Vége lett egy kapcsolatomnak, új helyre költöztem és többször láttam a lányt. Irgalmatlan szép volt, nagyon igényes magára. Néha beszélgettünk a lépcsőházban, ilyenkor szinte mindig a szüleivel volt akikkel jóban voltam, nem volt semmi közeledés. Nem éreztem egy percig se, hogy kislány lenne de pont a kora miatt nem léptem. Rajta egyébként nem láttam, hogy én bejönnék neki. Egy reggel lement a kutyával és egy irányba sétáltunk. Beszélgettünk két órát és tátottam a szám, milyen elképesztő érett, okos. Innentől ő irányította a dolgokat. Pár hétig beszélgettünk aztán egyik reggel bekopogott hozzám és késő délutánig együtt voltunk. Kb. egy évig tartott köztünk úgy, hogy a szülei nem tudták. Aztán egyetemre ment koleszba és lassan elmaradoztak a találkozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!