Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez a nő? Mit akarhat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a nő? Mit akarhat? Lányok, ha csináltok ilyet akkor miért teszitek? Nagyon hosszú!

Figyelt kérdés
Az egyetemi éveim alatt megismerkedtem egy 1 évvel fiatalabb csajjal. Nem volt köztünk semmi soha, szimpla barátságon kívül. Bevallom nekem nagyon bejött a csaj, iszonyatosan csinos és szép, akkor még értelmesnek is gondoltam, szerintem 10/9 srác tuti meg… ha értitek. Mikor szakított a barátjával egyszer csak rám írt. Megkérdezte, hogy ő mennyire jön be nekem. Én sosem voltam egy titkolózós, mindig is őszinte voltam. Aztán ugye írtam neki, hogy nem is értem miért dobta a barátja. Folyamatosan belemerültünk a témába. Hát végül igen, a szexnél lyukadtunk ki és elkezdtük a témát kiboncolgatni. Mondta, hogy mennyire jó lenne velem és, hogy menjek el hozzá majd valamikor. Tőlem 60km-re lakik. Amikor megbeszéltünk 2-3 időpontot, folyamatosan lemondta. Igazából nem zavart, mert bár tényleg nagyon szép nő, de én őszintén nem csak szexet szerettem volna elképzelni vele, hanem tartós kapcsolatot (ezt nem mondtam neki soha). Nahát aztán egyszer elkezdte nekem ecsetelni, hogy ő nem rég feküdt le egy sráccal (miközben nekem irkált ilyeneket) és, hogy annyira jó volt így -úgy -amúgy, és majd legközelebb akkor tényleg összehozza velem. Elment az étvágyam is, és megmondtam neki, hogy szerintem hagyjuk ezt az egészet, mert én tartós kapcsolatra vágyok és nem egy olyan lányra aki fűvel-fával. Akkor jött az, hogy persze megérti és abba is hagyódott a beszélgetés. Ez volt 2éve. Nekem lett egy barátnőm másfél hónapja, akit nagyon szeretek. Ez a leányzó pedig Instagramon keresztül megkereste a barátnőmet, és elkezdte neki képernyőfotóban átküldeni amiket beszélgettünk…Hát kicsit sem égett a fejem. A barátnőm egyébként tudott róla mert meséltem neki, de azért persze meglepődött. Végül a csaj elkezdett neki hazudni, hogy én miket csináltam vele és, hogy milyen jó volt velem együtt. Közben semmi nem volt köztünk. Folyamatosan zaklat minket, rettentő zavaró és sehogy nem tudjuk lerázni. Ha tiltjuk akkor csinál új fiókot. Mit tehetek? Mi a baja lehet egyáltalán?
2021. aug. 5. 14:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10, debilkém, tudom, hogy, a hosszú mondatok meghaladják sokak szintjét, erre figyelj csak:

"Amikor megbeszéltünk 2-3 időpontot, folyamatosan lemondta."

2021. aug. 8. 17:07
 12/17 anonim ***** válasza:

11!

Utána meg ő dobta. Látom, a hosszú mondatok meghaladják a szintedet, debilkém :D :d

2021. aug. 8. 18:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Természetesen mondtuk neki, hogy álljon le. Értelmesen el lett neki mondva, hogy van barátnőm és igen, szeretem is. Jó pár alkalommal valóban ő volt az aki leépített, utána pedig én, mert nem bírom az ilyen nőket. Azóta viszont állandó az irkálás. Természetesen azóta is írt már egyszer, hogy kiírtam a kérdést.. Bár már én is azt hiszem, hogy valami baj van a fejével, mert ha egyszer megmondtam, hogy nem, akkor nem. Miért kell ezért egy kapcsolatba “belepiszkálni”? Tényleg annyi szerencsém van, hogy jeleztem a barátnőmnek már az elején, hogy belekeveredtem sajnos egy ilyen szarságba. Ehhez azért nem értek, hogy törvényt szeg- e ezzel, illetve, hogy zaklatásnak minősül- e amit csinál de, hogy rohadtul megnehezíti az életünket, az egyszer biztos. Soha nem gondoltam volna, hogy élnek ilyen beteg emberek.
2021. aug. 9. 09:02
 14/17 anonim ***** válasza:

#12, egy nem létező dologból hogy lehet dobni valakit?

"Közben semmi nem volt köztünk."

Majd, ha lesz valami kapcsolatod, rájössz.

2021. aug. 9. 09:57
 15/17 anonim ***** válasza:

#13, lassan eléri a zaklatás fogalmát, de nem látom sok hasznos a jogi útnak.

Töröljétek rögtön a levelet, tiltsátok, ahogy tudjátok, ismeretlen címről jövőt szkippeljétek, stb.

Nehogy már kettőtök közt ez feszkót keltsen.

Ha exed volna is szánalmas lenne, így meg szanandó és vagy röhejes

Te korrekt voltál vele is, a barátnőddel is.

Ilyen ellen még biztosítást se tudsz kötni

A nulla reakció az egyetlen hatásos dolog.

2021. aug. 9. 10:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Természetesen zaklatásnak számít. Onnantól kezdve, hogy megkérsz valakit, hogy hagyjon békén, de ő nem teszi, az már jogilag is annak számít, hiszen a mindennapi életviteledbe önkényesen beleavatkozik, pszichés nyomást okoz, akár félelmet is kelt azzal, hogy hiába tiltod, hiába próbálod megszakítani a kapcsolatot, újabb fiókot csinál, és erőszakosan kapcsolatba akar lépni veled.

Azt javaslom, ne tiltsátok le az újabb profilokat (úgyis tovább próbálkozik másikkal), csak ignoráljátok, meg se nyissátok az üzeneteket.

2021. aug. 9. 10:22
 17/17 anonim ***** válasza:
De durva,biztos baj van nalla,szerintem allitsatok be hogy csak ismeros tisjon irni,aztan keretlenbe kerul amit ir es azt meg ne nyissatok meg sose facera gondolok,a tobbi oldalon csak van valami lehetoseg
2021. aug. 22. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!