Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Mónika show sikerét az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Mónika show sikerét az adta, hogy görbe tükröt mutatott a magyar társadalomnak?

Figyelt kérdés

Sajnos az indulatok és a káromkodás eléggé tetten érhető a hétköznapi életben is. Lehet összefügg a létbizonytalansággal is, ami sok vidéki közösségben tapasztalható.

Arra gondolok sok ember nem tanulta meg az egészséges vitakulturát, konfliktuskezelést párkapcsolatban és szórakoztató számára, ha ez valakiből elemi erővel tör ki, mert tulajdonképpen ő is ezt tenné, csak elfojtja magában.

Mennyire széles réteget érinthet ez?

2021. aug. 3. 10:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem gondolnám, hogy a magyar társadalom az ostoba, fogatlan cigányokból állna...

Szerencsére sem nálunk, sem a baráti körünkben nem menő ez a fajta "vitakultúra" és viselkedésforma. Én azt hiszem egy részt láttam belőle félig.

2021. aug. 3. 11:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez adta a sikerét, és nem is mutatott görbe tükröt.

Ez a tipikus "jól szórakozom azon aki nyomorultabb nálam" típusú média.

2021. aug. 3. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Részben igen.
2021. aug. 3. 20:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Alantas emberi erzelmek vezerlik, aki masok nyomorusagat, mocskat nezik, a kozepkori nyilvanos kivegzesek szinvonala. A gorbe tukor nem a musor szereploit, hanem a szeles nezoi tomeget mutatja, akik idaig alacsonyodnak, hogy szorakozast nyujt nekik.
2021. aug. 4. 03:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A siker abban volt,hogy mások problémáit tergettékki.

Megoldás nem volt,de cirkusz igen. Arra vágynak az emberek, az ó-korban is arra vagytak. A Maunika show cirkusz volt,néha könyedebb mindenkiszámára emészthető tartalommal néha kicsit trágárabbal.

2021. aug. 5. 19:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos híven tükrözi a magyar átlagemberek intelligenciáját

az hogy egy ilyen retek műsor ilyen népszerűséget érjen el.

De nem véletlenül népszerű az orbán kormány se 10 éve,

agymosott,buta emberek alkotják a lakosság legalább 75%-át.

2021. aug. 6. 10:32
 17/19 anonim ***** válasza:
60%

Suli/meló után nem akartam értelmiségi műsort nézni magasröptű gondoltmenetekkel.

Hülyékre vágytam akiken tudok röhögni.

Ebből lehet arra következtetni, hogy suttyó vagyok,de nem mindekinél volt net,hogy filmet töltsönle.

2021. aug. 6. 11:41
 18/19 Lazy Lover ***** válasza:
16 nál a pont
2021. aug. 6. 20:40
 19/19 anonim ***** válasza:

A "máúniká sóba" romák szerepeltek, így elsősorban számukra lenne görbe tükör. Viszont őket ez inkább csak szórakoztatta, "milyen raj vót, ahogy megmondtaja másiknak a magájét"

A fehérek pedig rasszista mentalitással röhögték ki a sokszor analfabéta kisebbség ámokfutását.

2021. aug. 23. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!