Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna, ha a férfi barátod ölelgetne?
Sok éve barátok vagyunk és vannak neki szellemi problémái "
Sárga lapossal miért barátkoztál ?
Én alapvetően baromi ölelgetős vagyok, meg szoktam ölelni a barátaimat. De persze normális kereteken belül, nem simulok oda, nem tart hosszú percekig stb.
De pl nem ölelgetek senkit folyamatosan, csak ha rég láttam, nagyon megörülök neki.
A férjemet nem zavarja, mert tudja, hogy ilyen vagyok, őt pl folyamatosan ölelgetem akkor is ha már unja és pofákat vág. :D
Én nem vagyok valami nagy ölelgetős típus, köszönni-elköszönni egy rövidebb öleléssel szoktunk arcrapuszi helyett, illetve ha valamit ünneplünk, valaminek nagyon örülünk akkor simán előfordul de ennyi - a női barátaimat sem kezelem másképp, mint a férfiakat, szóval ez mindenkire igaz.
Ha sok lenne BÁRMIBŐL, akkor kinyitnám a szám és szólnék, az milyen barátság ahol nem lehet teljesen őszintének lenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!