Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom ezt a nem előnyös arcú/külsejű nőkről?
En úgy latom,hogy a csúnya nők mind válogatnak,de a többség ezt nem ismeri be! Mar persze azokról beszelek akik ismerkednek is.Elmondjak milyen szar nekik,meg senkinek nem kellenek stb.De ha te ismerkednél velük és még a külsőd is átlagos még akkor se állnak szoba veled.Szokásos szövegek:Bocs de nem ismerkedem neten (Mi a k.Isten? Nem mind1 hol ismerkedsz ha elmondásod szerint eddig csak genya emberekkel volt dolgot? miért ne találhatna a neten 1 kedves férfit egy csúnya no?).A másik: Van az a fajta akitől fogadja a kedves szavaidat,de később lekoptat mert nem tetszik a fotód.Nem baj,hogy o csúnya te meg átlagos...nem vagy Robert Downey jr.és kész.A harmadik főszereplőnk az a fajta csúnya lány aki itt picsog ott picsog de a végén kiderül,hogy párkapcsolatban élt esetleg gyereke is van,dehat nem kellett soha senkinek ugye.aHH CSEPPET SINCS ELLENTMONDÁS AZ EGÉSZ TÖRTÉNETÉBEN..A negyedik hölgyünk a külsőségek királynője aki már azután lekoptat ha kiderül,hogy 25 kilométerre laksz.Na ez mar nem fér bele.Azt el is felejti,hogy te érdeklődsz utána és kedves vagy vele.Há SAJNÁLOM messze laksz baszod! XD De ő a személyes kedvencem:A tagadó! arról a csúnya hölgyről beszélünk akit nem lehet meggyőzni arról,hogy neked tetszik ő.Ilyenekkel vádol téged,hogy neked a lo kell mert nem jo a szamár.Nekem az ilyen nők tetszenek...nem szabad? másnak meg a barna,meg a szépségkirálynő féle.
a Férfi lehet érdeklődő,vicces,kedves,munkás ember aki sose szegett törvényt úgyis a gheci zsebtolvaj alkoholista no verő pasi lesz az akit választanak mert az menő vagy mit tudom én miért!
Ezt a kérdést és az elkövetkező női hozzászóló kommenteket férfi társaim csak sok piával tudjuk majd elviselni.Semmilyen kis állat nem szenvedett sem testi sem lelki sérülést a kérdés megírása alatt.Barki magara ismer a fentebb le írtak közül az csak a véletlen...egy francot gondolkozz el rajta ha magadra ismersz!
Ezt a kérdést ezzel a zenével együtt olvassatok el:Jermaine Jackson, Pia Zadora - When the Rain Begins to Fall
Eh,a kedvenc zenemnek a végén is muszaly furák legyenek a nők :(
ma 08:33
De van.Most jött át a testvéred meg az unokaöcséd.nagy incelek a fiuk!
ma 08:37 Hagyd,Nem érdemes veszekedni.En meg is untalak benneteket.
Akkor is igazam van.Nagy játszmások ezek a csúnya nők.
Meg 1 arany köpés a végére: a moslék moslék marad,maradjon a disznónál s ne akarjon béka herceget fogni.
Miért lenne jó választás a számára valaki, aki mosléknak tartja? Vagy döntsön a számára kedvezőtlenül azért, hogy neked jó legyen?
Ezt amúgy sosem értettem az inceleknél. Miért várnak alanyi jogon kedvességet azoktól, akiket gyűlölnek, csak kéne a punci?
‘Meg 1 arany köpés a végére: a moslék moslék marad,maradjon a disznónál s ne akarjon béka herceget fogni.’
jaj de bolcs vagy, incelkem!
mar csak az a kerdes, te moslekkent vagy disznokent definialod magad?
Szegény szerencsétlennek nagyon rosszul sikerülhetett a szombat estéje ha vasárnap reggel f7-kor ennyire felpaprikázódva kiírta ezt a nagy semmit és azóta is hőzöng 😂
Mondjuk kellemetlen lehet nem mondom, ha még a csúnya nőknek se kellesz csórikám. Nem voltam soha csúnya nő, akinek nem jut a jobb pasikból, de biztos hogy inkább maradnék egyedül egész életemben mint egy ilyen hulladékkal akár egy percig is. Pökhendi, visszataszító alak vagy, az hogy valszeg csúnya is az már nem oszt nem szoroz a te esetedben. Ilyen undorító hozzáállással sose lesz nőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!