Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom ezt a nem előnyös arcú/külsejű nőkről?
En úgy latom,hogy a csúnya nők mind válogatnak,de a többség ezt nem ismeri be! Mar persze azokról beszelek akik ismerkednek is.Elmondjak milyen szar nekik,meg senkinek nem kellenek stb.De ha te ismerkednél velük és még a külsőd is átlagos még akkor se állnak szoba veled.Szokásos szövegek:Bocs de nem ismerkedem neten (Mi a k.Isten? Nem mind1 hol ismerkedsz ha elmondásod szerint eddig csak genya emberekkel volt dolgot? miért ne találhatna a neten 1 kedves férfit egy csúnya no?).A másik: Van az a fajta akitől fogadja a kedves szavaidat,de később lekoptat mert nem tetszik a fotód.Nem baj,hogy o csúnya te meg átlagos...nem vagy Robert Downey jr.és kész.A harmadik főszereplőnk az a fajta csúnya lány aki itt picsog ott picsog de a végén kiderül,hogy párkapcsolatban élt esetleg gyereke is van,dehat nem kellett soha senkinek ugye.aHH CSEPPET SINCS ELLENTMONDÁS AZ EGÉSZ TÖRTÉNETÉBEN..A negyedik hölgyünk a külsőségek királynője aki már azután lekoptat ha kiderül,hogy 25 kilométerre laksz.Na ez mar nem fér bele.Azt el is felejti,hogy te érdeklődsz utána és kedves vagy vele.Há SAJNÁLOM messze laksz baszod! XD De ő a személyes kedvencem:A tagadó! arról a csúnya hölgyről beszélünk akit nem lehet meggyőzni arról,hogy neked tetszik ő.Ilyenekkel vádol téged,hogy neked a lo kell mert nem jo a szamár.Nekem az ilyen nők tetszenek...nem szabad? másnak meg a barna,meg a szépségkirálynő féle.
a Férfi lehet érdeklődő,vicces,kedves,munkás ember aki sose szegett törvényt úgyis a gheci zsebtolvaj alkoholista no verő pasi lesz az akit választanak mert az menő vagy mit tudom én miért!
Ezt a kérdést és az elkövetkező női hozzászóló kommenteket férfi társaim csak sok piával tudjuk majd elviselni.Semmilyen kis állat nem szenvedett sem testi sem lelki sérülést a kérdés megírása alatt.Barki magara ismer a fentebb le írtak közül az csak a véletlen...egy francot gondolkozz el rajta ha magadra ismersz!
Ezt a kérdést ezzel a zenével együtt olvassatok el:Jermaine Jackson, Pia Zadora - When the Rain Begins to Fall
Eh,a kedvenc zenemnek a végén is muszaly furák legyenek a nők :(
Legutobb azert koptattam le egy pasit mert kiderult h anyucit keres maganak. Aki vezet helyette es elrendezi a dolgait. Esetleg neveli a lanyat. Es hasonlo josagok.
Ferfit keresek magam melle. Olyat aki nem picsog, nem anyut keres bennem, megtudja oldani a dolgait. Nem tolem varja az aldast. Olyat aki egyenrangu tarsat keres! Eros hatatozott de gyenged tud lenni. Olyat aki enek a szexualitasa legalabb annyira gazdag amennyire nekem. Aki nem elvarasokkal kezdi a kapcsolatot hanem kivansigaggal, a megismeres jazekossagaval.
Nekem ki számít? én minden nőt szépnek tartok...a viselkedéssel van bajom!
Köszönöm,hogy meg oda böfögted,hogy te is elkerülnél....akkor is igazam van!
aha, szoval lekoptatott egy-ket no es most idejossz frocsogni roluk, higy csunyak es meg valogatnak is a rohadekok, mert te nem kellesz nekik!! bruhhuhuhuuu nagyon szomoru.
ha annyira csunyanak tartod oket, miert probalkozol be naluk? igen, egy csunya no is valogathat, semmi kozod hozza es jogod sincs szamonkerni. az meg kulon vicc, hogy magadat ‘atlagosnak’ meg kedvesnek tartod, holott valoszinuleg boven atlag alatti vagy es ordit az irasodbol a rosszindulat.
nyugi. valaki meg a ‘ronda’ noknek se kell es ez nem a ‘ronda’ nok hibaja. ha mindenki csak lekoptat, talan ideje lenne magadba nezni picsogas helyett.
ma 08:25 Te is csak unalmas gyakoris kommentelő klisé vagy.
Az aki meg mondja milyen is a kérdező.Persze a kérdező nem ismerheti a csúnya nőket,akkor te klisé honnan ismersz ilyen jól engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!