Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit csináljak? Lány testvérek

Figyelt kérdés

Barátnőmmel együtt vagyunk már egy ideje, de már kb. jó pár hónapja tetszik nekem a húga…

Rosszul érzem magam, hogy miért pont vele miért pont a húgával van ez az egész dolog..

Sokszor úgy érzem hogy én már rég szakítanék a barátnőmmel, a sok viták meg egyéb dolgok miatt de pont miatta a húga miatt nem teszem meg.. mert akkor nem láthatom,nem beszélhetek vele meg ilyenek..

Szerelmesnek nem mondanám magam, mert nem vagyok az belé, csak annyira vonzó, tetszik a hangja meg ahogy beszél is.. meg hát igen a teste is nagyon jó, semmi sportos alkata nincsen amúgy csak tetszik, szép formás mindene..

nap mint nap látom szép ruhákban, meg a szexi hálóingben amiben alszik.. csodálatos..

Ezt kell elviselnem mindennap..

És a legrosszabb, néha néha mikor egymásra nézünk, az a szemkontaktus, amikor nézi az egyik szememet aztán a másikat, aztán a számat, és fordítva részemről ugyanez megy.. kikészít szószerint.. olyan mintha ő is azt akarná amit én… másik legrosszabb hogy neki is van barátja..

Emberek, hasonló helyzet? Mi lett a vége?

Én akárhogy is nézem… nincs az a pénz hogy azt érjem el hogy két testvér megutálják egymást.. 😔

2021. júl. 31. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt kell elviselnem mindennap.."

Nem,nem kell. Ha már más lányra így nézel (az csak plusz egy ok,hogy a párod húga) akkor itt az ideje elmondani a barátnődnek,hogy már nem érzel úgy iránta mint rég.. ha maradsz, csak tovább romlik majd a helyzet. Szegény lány megérdemli hogy egy őszinte pasija legyen.

2021. júl. 31. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Csalàdban marad 😁😁

Mit lehetne ehhez hozzàszolni ?

Nekem van olyan ismerősöm , aki 2 testverrel járt - nem nèztem sokba - de ott is elgondolkodtam hogyan hat ki a kapcsolatukra, sráccal sajnos már nem beszélek , de rákérdeztem volna hogy nem néztek utána egymàsra furán ? Mármint a tesók

Volt egy csajom , csinos volt a húga ,de nem fantàzitam és részemről meg is állt itt a story

2021. júl. 31. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
43%
Hát én ismerek olyan csajt aki egy családban megvolt mind 3 testvérnek, végül az egyik legjobb haverja feleségül vette. Szóval vannak érdekes dolgok.
2021. júl. 31. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
95%

Hogy Te mekkora egy görény vagy istenem. Hagyd ott szerintem inkább a csaj, ha már így kihűltetekm de nem hogy még azon agyalsz, hogyan ugrassz össze egy testvér párt, meg szegény húgának a kapcsolatát is hogyan k@@rd szét, hát szégyeld magad!

Ejjj, van baj Öcsém.

2021. júl. 31. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!