Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem válok el, csak elhagyom az otthonunkat származhat ebből hátrányom a későbbiekben?
Kedves kérdező, a 6-7 és 9 válaszolód vagyok. Nem fiatal (40+) és nagyon is jó körülmények között. Nem lövöldözök, nem vagdalkoztam- kérdezted, mi LEHET.
Tök mindegy, mi az ingatlanod értéke, igazad van, nekem a mai világban a 20 MFt-os ár eléggé átlagosnak tűnik (sőt!), de ezen nem veszünk össze.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy a passzív-agresszió (lezárás nélküli lelépés) egy bizonyos kultúrális-értelmi szint felett nem adekvát megoldás!
A lelki béke valóban sokat ér és pénzben nem is mérhető- de nem kell ostobának lenni.
Ha pedig egy kapcsolat nehézségeivel gondot jelent itt ès most neked lelkileg megbirkózni, akkor később a felhalmozott rezsitartozásokkal, ne adj Isten lelakott károkozás javításának megszervezésével, kényszerkijelentéssel, az exed új partnerének kiebrudalásával nem lenne lelki gondod?
Akkor hajrá, csináld, ahogy neked tetszik- de akkor nem kell megkérdezni, hogy milyen buktatók lehetnek. Leírtuk.
Egyébként szívesen :)
(40+, elvált- tisztességgel!!!-, jómódú)
Magamfajtától menekülsz? :)
Vicces, mert én nem ismerlek és normális válaszokat adtam.
Akkor nagy chiii-t és lelkibékét kívánok. Nekem van.
Én tudtam sunyulás nélkül, aljas lelépés nélkül, korrekten elválni/szakítani világ életemben és hidd el, tökmindegy mid van, mennyid van vagy nincs a számládon.
Áldott jó döntést kívánok.
Igazad van: te gondolkodsz tökéletesen, ezért is nem mi írtuk ki a kérdést. Igazad van, nincs semmi anyagi/jogi buktató a tervedben, nosza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!