Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonyt kereső nők?

Figyelt kérdés

Azok a nők akik pl. a viszony.hu-n vannak, milyen szempontok alapján válogatnak? Inkább úgy kérdezem, hogy akik szeretőt keresnek, milyen férfira vágynak?

Mik a preferenciák?

2021. júl. 30. 10:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
10. Nem mert ha nem kapnak jó pasit akkor nem éri meg a megcsalás.
2021. júl. 30. 12:20
 12/24 A kérdező kommentje:
Gondolom átlag férj az van otthon is, az ajtócsapkodás alapja már legyen tuti tesztoszeron bomba, szuper szexi latin macsó. Ha többen is használják nem probléma! 😂
2021. júl. 30. 13:48
 13/24 anonim ***** válasza:
55%

Pont ahogy mondod.

Amúgy szerintem te is használnál bombanőt mással közösen.

2021. júl. 30. 14:31
 14/24 anonim ***** válasza:
44%
Vékony nem kell, nem sexy. Dundi az igazi, plus size vagy, hogy mondják most. Egy veszprémi teltkarcsú 30-45, közepes mellü, házas, gyerekes. Aki csak szeretőt keres és nem akar válni, egy szintén házas, gyerekes 174cm 16cm 40-es-es borostás kanos nem rosszképű pasival néha összebújna...
2021. aug. 3. 23:26
 15/24 A kérdező kommentje:

Lesz ami lesz kedvéért ráírtam legalább 20 nőre aki online volt. Mindegyik levél minimum 5 összetett mondatból állt. Köszöntem nekik, használtam a nevüket, reagáltam az adatlapjukon írtakra, feltettem kérdéseket, elköszöntem tőlük.

A saját adatlapom maximálisan ki van töltve, van titkos fénykép is. 180+ vagyok, 88 kg. Egyetemi végzettség, középvezető.

Csak olyanoknak írtam akik online-ok. Láttam hogy mind elolvasta, de egy sem reagált. Azért ez kritikán aluli viselkedés, ugyanis nem kell levelet írni ahhoz, hogy köszi, már 5 vasat tartok a tűzbe. A slussz poén az, hogy olyanoknak is írtam, akik egyáltalán nem tetszettek. Azért elgondolkodtató az, hogy ha egy nő regisztrálja magát egy ilyen oldalon, akkor az első 3 percben el is kel. Csinosabbakra ráírni nevetségesen felesleges, ott már egy ezrednyi szuper modell macsó áll a lába előtt. Csak fura hogy a nők panaszkodnak.

2021. aug. 5. 12:41
 16/24 anonim ***** válasza:
15. Persze hogy panaszkodnak nekik rosszabb mint neked. Csak tudnám miben?
2021. aug. 5. 12:54
 17/24 A kérdező kommentje:

Én már tudom! El kell olvasni hogy kire vágynak... A magas, barna, 40-es sármos, fittness modell arcú és testű, ultra intelligens és vicces, gavallér férfira. Jó nagy és vastag farokkal.

Aztán a pasikat fikázzák, hogy bombanőről álmodoznak. Persze fogalmuk sincs arról, hogy egy átlagos férfi átlagos nőknek ír, csak hát az első levél után ki is kukázzák őket!

Van olyan 10 pasi aki megüti a mércét, ő értük állnak sorba. Én megértem hogy miért mentek át a férfiak primitívbe! Teljesen felesleges bármit is írni, normális levelet megfogalmazni.

A kulcsszavak:

Magas

Barna

Sportos

2021. aug. 5. 13:03
 18/24 anonim ***** válasza:
17. Hát pedig ez nekik jár valahogy. Különben nem kérnék!
2021. aug. 5. 13:06
 19/24 A kérdező kommentje:
Amennyire nekünk férfiaknak a bomba nők! Nekünk annyival jobb, hogy a földön járunk, mivel minket nem rajonganak körbe a nők.
2021. aug. 5. 16:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én szexpartnerkeresőn voltam fent, lehet, hogy az kulturálatlanabb hely, mint a szeretőkereső. De nem voltam ám fent sokáig. :))))
2021. aug. 5. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!