Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves voltál, mikor már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves voltál, mikor már férfiként/nőként tekintettél magadra és nem fiúként/lányként?

Figyelt kérdés
2021. júl. 29. 10:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Amikor megjelentek az első szőrszálak a fütykösömön.
2021. júl. 29. 11:47
 12/20 anonim ***** válasza:

21 vagyok és abszolút időszak függő. Van amikor ez, van amikor az. Vannak dolgok amikben még nem, vannak amikben már igen.

De sokszor még most is alig hiszem el hogy már 21 vagyok és anyám ennyi idősen már férjhez ment.

Ez egy jó hosszú folyamat lesz nálam szerintem.

2021. júl. 29. 12:32
 13/20 A kérdező kommentje:

Azért elég szánalmas, hogy amíg a 24-25 évesek fiúnak és lánynak látják magukat, sokan úgy is kezelik őket, 18 év a felnőttség határa.

Nálam 23 évesen változott a dolog, egyszer csak már zavart, hogyha lányként hivatkoztak rám. Tiniként is, de tiniként mindenki fene érettnek gondolja magát az apróságai(pl egyedül élés, tesói ellátása, kolesz meg családi problémák, traumák meg hasonlók miatt, pedig az csak a sérült gyerekkor.. )

És még szánalmasabb, hogy ez a sok 25+os férfi simán megdugna 14-15-16 éves lányokat, mert azt hiszik még nem férfiak 10 év korkülönbséggel.

Köszönöm a válaszokat, pont azt kaptam, ahogy számítottam, itt a kérdésekből is látszott, hogy 25 felettiek azt hiszik, hogy fiúk, mert így hivatkozik a legtöbb magára, a másik nemre meg lányként vagy "hölgyként". Értitek, a fiú, meg a hölgy..

Áh, mennyire borzalmas egy világ ez, és mennyire borzalmas, hogy még ennél is vannak rosszabbak. Amúgy igen, olyan 20-25 között kellene ennek kialakulnia, mert biolgóiailag is akkor fejeződik be az érés és az a normális, ha a pszichés és a biológiai folyamatokban egyensúlyban vannak, egyformán fejlődnek.

2021. júl. 29. 13:03
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
Megsúgom egy 16 évest bármilyen pasi megdugna, nevezheted fiúnak, férfinek, tatának (viagrával), kandisznónak. Beléjük van kódolva. De ez nem újkeletű, mindigis így volt. Már egy 28 éves se tudja felvenni a versenyt egy feszes 16ossal.
2021. júl. 29. 13:27
 15/20 A kérdező kommentje:

Nem, én több férfit ismerek, akik utasítottak már el GYEREKET! Csak te és a hozzád hasonlók mentegetik magukat.. A normális férfiak nem hogy tinit, de szép nőt is elutasíthatnak bármi okból. A személyiségzavaros férfiak, meg a 30körüli önbizalomhiányos sérült fiúk azok, akik bárkit megdugnak. Normális érfiak nőkkel akarnak dugni, és közülük sem mindennel, és a normálisoknál nem csak a külső a tényező, akkor sem ha csak szexről van szó.

Áltathatod magad, valóban sok szánalmas, hozzád hasonlóan gondolkozó alak van, de nem mindenki ilyen. Biztos észrevetted, hogy a nők nem véletlen a normális férfiak társaságát keresik, nem azokét, akik 16 évesekkel akarnak dugni.

2021. júl. 29. 13:59
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
15ös igen lehet benne valami.De a többség akkor is megdugná őket és a csak a kisebb része (innentől kezdve az a nem normális) nem. Gyerek: egy két 16 éves lányon már többen átmentek, mint a felnőtt nőkön. Ne legyünk álszentek. Meg egy csomó pályakezdő titkárnő kikezd a főnökével is, aki el is válik a feleségétől. Szóval kereshetik a nők a normális férfiak társaságát, azok a férfiak mind szinglik, mert a nőknek nem kellenek.
2021. júl. 29. 16:47
 17/20 A kérdező kommentje:

Dehogy, pont azok miatt nyafognak a szingli, bárkit megdugó lúzer férfiak, hogy túl tökéletesek, és a nők csak őket akarják. A rendes férfin külsőre is látszik, hogy rendes, figyel magára kívül belül. A többi belül igénytelen kívül is az. :) Mindig az önbizalomhiányos, lehetőséghez nehezen jutó lesz az, aki könnyebben elcsábul. Aki 16 évesen járt 16 évessel, az felnőttként nem fog akarni, mert nem maradt ki nála semmilyen fontos mérföldkő. A lúzer srácokból meg lúzer férfiak lesznek, akik belül nem tudnak felnőni.

Ne gondold, hogy a rendes pasi ronda. Az egészséges, normális, személyiségileg érett férfin ez kívül(és a karrierében) is látszik. Az én ismerőseim ilyenek. Van köztük szingli, van köztük házas is.

2021. júl. 29. 16:54
 18/20 anonim ***** válasza:
25%
Rendben, akkor várom priviben azon hölgyek jelentkezését, akik normális, rendes férfit akarnak. Van kb 8 kollégám, mérnök mind. Nem isznak, nem dohányoznak. Nem brad pittek, de a középszintet megütik. Ők tuti nem d*gnának félre egy kapcsolatban. Mégsincs nőjük. Egyetemet végigtanulták. Én vagyok itt csak kakukktojás, bár csak egy sz*ros mérnökasszisztens képzésem van, amíg ezek tanultak én épp józanodtam vmi buliból :) És csak egy használt Golfom van.
2021. júl. 29. 17:04
 19/20 anonim ***** válasza:
18. Jó a szöveg ! XDD
2021. júl. 29. 19:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Csak jelzem még egy privit se kaptam. Jelzem nem nekem kell nő, a hölgy még választhat is külsőre 8 db férfi közül.
2021. júl. 29. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!