Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A facen en egy rakat tarskeresot latok. Tarskereso csoportokat.
En nem csatlakozom mert kiirja hogy x y ismerosod tagja a csoportnak. En ezt nem reklámoznám magamrol hogy en is..azaz az osszes ismerosom tudná. Hogy nah en ott nyomulok..
Igy csak aki a fooldalrakommentelt vagy barmi azokat szoktam átfutni ugy hogy nem csatlakozom a csoporthoz es onnan elnézve nem láttam még értelmes pasit. Legtobb öreg, vagy alja nép(a tanulatlanok),vagy messze vannak.
Melyik az a "face társkereső"?
A facebook-nak lett egy társkereső funkciója. Ez nem facebook csoport.
Ennél senki nem látja, hogy fent vagy, illetve a többi társkereső nem lát rá a facebook profilodra, hanem azon a felületen létrehozol egy társkeresős profilt és ennyi :)
Szerintem nem rossz
L
3 hét alatt 6 randi jött össze. Ebből 1 18-as karikával zárult.
Nagyon vegyes népség. Jobban gyerekes anyukák vannak fent. A többi (normális) nőknél hosszú a várólista. Szőke csajjal ezt a témát sikerült személyesen kibeszélni, 34-en írtak neki. Ebből 30 kuka, maradt 4. Ebből a 4-ből az egyik én voltam. Nem volt meg a szikra, maradt neki további 3 jelentkező.
Vannak durva esetek. 2 randi után a nő: "lehet terhes vagyok! Bocsi, hogy ezt nem mondtam el!"
Ezen az oldalon 2-3 hónapja meghúzkodta egy illető, akinek felesége volt, amit előtte eltitkolt és ez később derült ki.
Végül nem lett terhes a tanárnő. Ha az lett volna és én is lefekszem vele. Utána ki a gyerek apja? Ezt így elfogja mondani vagy egy életen át titokban tartja?
Nem rossz oldal. Csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!