Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ugyanolyan rossz és elfogadhatatlan.
Mindkét esetben jól átcseszik az ember fejét.
4, ha a lány tudta volna, hogy eleve nem lehet, akkor lett volna lehetősége dönteni. De ha akkor úgy is néz ki, hogy nem akar a nő és ezért a pasi hanyagolja ezt az egyébként elég fontos infót (abba belegondolt más is, hogy, ha a nő nem tudott a dologról és 6 évig voltak együtt, de csak az utolsó 1,5 évben akart gyereket, akkor korábban a pasi, vagy rosszabb esetben a nő védekezett, teljesen fölöslegesen?) akkor is a minimum, hogy mikor a nő mégis akar, akkor előáll vele. De minden esetben az a tisztességes, ha közli az illető, ha nem lehet gyereke, mindegy milyen okból.
Ez így minden volt, csak egyenes nem.
Ha a pasi korrekt, akkor a beszélgetés úgy zajlik, hogy, miután a nő közölte, hogy ha lesz, lesz, akkor el mondja, hogy nem is opció, hogy legyen. Szerintem a legtöbb nőnek nem feltétlen fontos, hogy a férfi nemzőképes legyen, hiszen, lehet úgy is "közös" gyerek, ha speemabankból van a spermium.
Ok. És ha a hapsi nincs mondjuk elköttetve, csak azt mondja a csajnak, hogy bocs cica, én is meggondoltam és nem akarok gyereket?
Én ezt rohad egyszerűen megoldom, meg kell mondani a másiknak, hogy ugyan nem holnapra, de 100%, hogy akarok majd családot, szóval ha ő nem tudja/nem akar, akkor ez a kilépési pont.
Itt azért nem az történt, hogy hitegetve lett a csaj, miközben az elején beközölte, hogy neki kell gyerek. Azt meg nem tudhatjuk, ha ezt így mondta volna, akkor a hapi nem nyögi ki, hogy az szopacs, mert neki nem lehet.
Minden esetre én erre a szitura adok minimum 50%-ot a cikk írójának. Legalább annyi a felelőssége abban, hogy átbaxódott a palánkon.
A bizalmát ugyanúgy elárulja.
Amit nem értek, hogy hogy a bánatba nem vette ezt észre a nő? Elkötés után nincs sperma. Csodás lehet a szexuális életük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!