Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
A) Lenne lehetőséged arra, hogy 10 évet éljél fényűző életet (luxuslakás, luxusautó, modell alakú/ultrabombázó lányok) de utána meghalnál.
B) Maradnál a jelenlegi életednél és így nem halnál meg bizonyos idő múlva.
2021. júl. 27. 15:08
11/15 anonim válasza:
A kettő közt jelenleg teljesen jól elvagyok
12/15 anonim válasza:
Rövid ám az a 10 év, hidd el nekem (66f).
Ráadásul a 9. már elég nyomasztó lenne, luxus csajok ide vagy oda!
(de én pl a gyerekeimet se hagynám ki)
Szóval B, jólvanazúgy!
13/15 moozygoo válasza:
Én örülnék az A-nak, bár ez attól is függ hogy 10 év múlva hogy érne utol a halál.
Ha napokig kínoznának míg kilehelem a lelkem akkor nem biztos.
Egyébként igen, nincs túl jó életem, ha kapnék most végtelen pénzzel megtámogatva és utána pakk meghalnék, az sokkal jobb lenne mint a mostani életem, ahol folyamat szívok alig haladok előre és kitudja meddig tart még ez
14/15 anonim válasza:
"A) Lenne lehetőséged arra, hogy 10 évet éljél fényűző életet (luxuslakás, luxusautó, modell alakú/ultrabombázó lányok) de utána meghalnál" Egyértelműen. Nem írtad le, hogy a tíz év elteltével AZONNAL meghalnék. :D
15/15 anonim válasza:
Amúgy se akarok sokáig élni, erre kapok egy ideig tartó luxusélet ajánlatot, tökéletes.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!