Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg megtörténhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg megtörténhet egy ilyen nő esetében egy ekkora fordulat?

Figyelt kérdés

A Terminator című filmre célzok. Az első részben Sarah Connor egy teljesen átlagos, gyenge nő, aki védelemre szorul. Az első rész eseményei után azonban a második részben már megváltozott: edzi magát, ért a fegyverekhez, sokkal vágányabb. A legutóbbi (sötét végzet) című filmben meg már úgy jelenik meg, mint egy badass katonanő.

Ez csak film, vagy valóban megtörténhet, hogy egy átlag, sokat szenvedett nőből egy igazi harcos lesz?

2021. júl. 22. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
Hát ők szeretik magukról azt állítani, hogy miután az ötödik chad is átverte őket, ők már nagy amazonok, tapasztalt harcosok akik nem fognak "behódolni" a férfi nemnek, de valójában ennek a fele se igaz, ugyanúgy bele fognak ülni a hatodik ölébe is, miközben azokat a férfiakat akik nem tartoznak a top 10%-be folyamatosan alázzák, meg akkor jönnek az ilyen szövegek, hogy "én nem fogok otthon csicskulni, gyereket nevelve meg főzve minden nap! önálló, gondolkodó nő vagyok!"
2021. júl. 22. 11:11
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Simán megtörténhet.
2021. júl. 22. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Én a válásom után egyedül maradtam. Sokat küzdöttem az alakommal mert hízásra hajlamos vagyok, bár csak egy pontig. Először lelkileg erősödtem meg, aztán ezt követte, hogy a szokásos futás meg aerobik helyett másba kezdtem. 40+-os anyukaként először ilyen fitness boxba, aztán küzdősportba. Most a karanténok miatt leálltam sajnos, de most térek vissza lassan. Az íjászkodás is érdekel mint új hobbi, vagy lőni fogok járni. Nem leszek egy Natasha Romanoff, de az biztos, hogy sokban teljesen más vagyok mint 20 éve. Ja, és mindezt magam miatt csinálom, nem így akarok pasit fogni.
2021. júl. 22. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkezdene téged üldözni egy robot, aki ki akar nyírni, hidd el, te is elkezdenél edzeni.
2021. júl. 22. 13:31
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
3-as, azta, gratulálok, olyan jó ilyet olvasni 😍
2021. júl. 22. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is reális. Egyrészt közben ugye anya lett a csajsziból, az anyai ösztön nagyon megedzi az embert alapból. Másrészt folyamatosan életveszélyben voltak, így önmagát és a fiát is meg kellett védenie. Ha nem veszi fel a kesztyűt, meghalnak, és a küldetésnek is annyi.
2021. júl. 22. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Imádnék egy ilyen nőt.

Létező dolog, de ritka.

2021. júl. 22. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán nem ritka. Rengeteg egyedülálló anya van, akiknek minden egyes nap küzdelem. Egyedül kell pénzt keresniük meg közben a gyerekkel foglalkozni. Apuci természetesen rég sehol, és jellemzően a gyerektartást is elfelejtik perkálni.

Nem kell egy warzone-ban élned ahhoz, hogy harcosokat láss.

2021. júl. 23. 09:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet. És ez nemtől független, az ember nagyon meg tud változni. Főleg, ha elér egy pontot.
2021. júl. 23. 10:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!