Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néhány lánynak miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány lánynak miért olyan fontos az hogy mindig legyen valakije, meg az hogy gyorsan össze jöjjön egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Olyan furcsa az hogy sok lány rövid ideig van csak egyedül. Nem értem hogy lehet ilyen gyorsan találni valakit. Meg ha nekem tetszik egy lány és én is neki akkor hamar össze kell jönnünk mert különben talál mást. Nem értem miért kell ennyire kapkodni. Főleg ha kölcsönös a vonzalom akkor előbb utóbb úgy is össze fogunk jönni. Ha el van kapkodva az egész akkor szerintem nem lesz hosszú távú a dolog.

Én szerintem az lenne a normális ha előtte 1-2 hónapig ismerkednünk, de ennyi idő fura sok lánynak. Komoly kapcsolatot szeretnék.

2021. júl. 21. 09:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

Ja mert a férfiaknak nem fontos a külső, hahaha nap vicce.

2021. júl. 21. 11:40
 12/16 anonim ***** válasza:
10%
#11 Nem írtam, hogy a férfiaknak nem fontos, viszont nekünk a nő személyisége is számít.
2021. júl. 21. 12:15
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
#12 ja igen, gondolom ezért van minden cabrio anyósülésén nagycsöcsű műszájas bige, mert ők olyan személyiséggel rendelkeznek, hogy kalkuttai Terézanya elbújhatna mellettük. Ez alapján tényleg nagyon fontos lehet egy nő személyisége a férfiaknak.
2021. júl. 21. 12:18
 14/16 anonim ***** válasza:
19%
#13 Mert ugyebár az összes férfi cabrióval jár. Ja bocs, ti csak őket tekintitek férfinak.
2021. júl. 21. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem erről van szó. Ha azok a férfiak, akik bárkit megkaphatnak, mégis 90%-ban inkább csak a külsőt választják, az sokmindent elárul😅

2021. júl. 21. 12:29
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
#15 Te sem vagy különb, mint a "nagycsöcsű műszájas bigék", csak te még mellé nem is nézel ki jól, ezért irigykedsz.
2021. júl. 21. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!