Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Miért az informatikusok jönnek be?
Ezt hol olvastad ?
Szerintem valami burkolt HR-esek lehetnek😆
Komoly.
Ràirnàl, szerintem kövi mondatba visszakèrdezne , hogy nem èrdekel valami zsíros àllàs valamelyik multinàl 😁
Nem azért kérdezem mert ezzel akarok csajozni, van párom 😀
Viszont elég friss (pár hónapos csak) viszont nem éreztem soha hogy az informatika olyan plusz lenne.
Amúgy a sors iróniája, hogy a három pasiból, akivel együtt voltam (meg vagyok) kettő programozó, de a harmadik is konyított valamennyire az informatikához :D.
Amúgy nekem viszonylag sok jó tapasztalatom van informatikusokkal, nagyon sok köztük a jó arc, sokakkal elég jól meg tudom találni a közös hangot. Az előző, hét fős csapatból, amiben a párom dolgozott, hárommal simán elmentem volna randizni, ha szingli nő lettem volna, a másik hárommal is csak azért nem, mert jóval idősebbek nálam :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!