Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj, ha nem ismerkednék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha nem ismerkednék szívesen informatikusokkal?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy kizárt, hogy ilyen párom legyen, csak azt, hogy jelenleg abszolút nincs kedvem bizonyos szakmájú emberekkel ismerkedni.

Nem vagyok főnyeremény egyébként, szóval minimális a valószinűsége annak, hogy bárki megkörnyékez és visszautasitom, csak azért kérdezek rá a jelenségre mert nem tudom mennyire gyakori.

2021. jún. 27. 09:38
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
100%

Figyelj, a te dolgod.

Én meg nem szeretnék ápolókkal, orvosokkal ismerkedni.

2021. jún. 27. 09:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan emberrel ismerkedsz és nem ismeredsz, amilyennel akarsz és lehetőséged van rá. Ha téged zavar, ha valaki infós, akkor zavar, ez van. Nekem is vannak szakmák, akiknek a képviselőivel nem jönnék össze, mert vagy erkölcsileg nem fér bele, vagy összeegyeztethetetlen lenne az életünk, vagy olyan megkötésekkel járna, amik nekem nem férnek bele.
2021. jún. 27. 09:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Azzal ismerkedsz akivel akarsz. Bár elég furcsa hogy a szakmája alapján skatulyázod be az embereket, mintha az összes informatikus ugyanolyan lenne...

De nem bűn, nem baj, azzal ismerkedsz akivel akarsz.

2021. jún. 27. 09:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondod,hogy boncmesterrel,sírásóval nem.ismerkedsz,megértem. De hogy infóssal ne? Megismered,szimpatikus,aztán kuderül,hogy infós és dobod? Nincs kocka,ez már régen megdőlt.
2021. jún. 27. 09:59
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
Ha megtudnád, bizonyos területeken mennyit keresnek az informatikusok, nem zárkóznál el tőlük.
2021. jún. 27. 10:01
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer volt egy randim.. megvolt a kemia es a szimpatia is. Majd a srac bevagta hogy a szakmam neki megis kizaro tenyezo..

(Fogaszati asszisztens vagyok)

2021. jún. 27. 10:34
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Kérdés, hogy miért nem ismerkednél informatikusokkal?

Korábban volt egy ilyen erős sztereotípia, hogy akik számítógépekkel foglalkoznak, azok általában ilyen elhízott, igénytelen állatok, azonban manapság ez már nem igazán állja meg a helyét, mindenki valamilyen elektronikus eszközzel tölti a napjának nagy hányadát. Nekem például egyetlen olyan kollégám sincs, aki igénytelen lenne magával szemben, sokan sportolnak közülük, egészséges kapcsolataik vannak, stb.

2021. jún. 27. 11:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahány ember, annyi ízlés. Én meg kifejezetten örülök, ha infós. :D
2021. jún. 27. 11:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan befolyásolja az informatika a kapcsolatra való alkalmasságot és a személyiséget?
2021. jún. 27. 13:05
 10/13 A kérdező kommentje:

"Nem azt mondom, hogy kizárt, hogy ilyen párom legyen," - mondtam korábban a leírásban, jelezve hogy ez nem kizárólagosságot jelent hanem preferenciát.

Sehogy nem befolyásolja a szakma az alkalmasságot meg a személyiséget, de ugyanazok a fajta emberek próbálkoztak be a kollégáim közül, és nem bánom hogy nemet mondtam mindnek, de kiábrándultam kicsit. Nyilván ha tetszene valaki egy randin akkor nem tettem volna fel a kérdés meg összejövök vele, de most arról van szó, hogy kihagynám velük a randit teljesen mert tényleg ugyanazok a sztereotipikus fajtájú kollégák próbálkoztak be akik irritálnak, meg hát nem szívesen lövök házinyúlra sem.

2021. jún. 27. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!