Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire feszélyezne közös nyaraláson a pottyantós wc?
A párom lehozott a családjuk vidéki nyaralójába néhány napra hogy együtt töltsük ketten.
Csak azt felejtette el említeni hogy nincs kiépítve a szennyvízelvezetés, így nincs rendes angol wc sem, csak a kertben egy pottyantós a klasszikus fajtából.
Most lehet le fogtok szólni emaitt, de én elég kényes vagyok az ilyen nem túl higiénikus dolgokra, nem tudom hogyan leszek képes itt perceket eltöltve nagydolgot intézni a bűzben, főleg hogy a kertben van, közel a szomszéd kerítéshez és még pici résnyire is nyitva marad az ajtó bezárva is. Hangok gondolom kiszűrődnek, egy-egy hangosabb puki kihallatszik. Este pedig telefonnal kell világítani elvileg.
Bármi tanács vagy tipp számomra?
Aki beszólni jött kérem haladjon tovább. (21N)
Szerintem is fogd fel kalandnak az egészet. Azért 21 évesen még belefér egy ilyen. Lehet a párodnak eszébe sem jutott hogy ez neked probléma lehet és azért felejtett el szólni.
Engem is undorítana amúgy, pláne a sok pók, meg a tény hogy egy kvázi fostenger lenne alattam... Szerintem beszéld meg a barátoddal, megoldás lehet egy erős vödör, zacskó, rá egy vékony hengeres szivacs amit félig kivágsz hogy a vödör peremére tudd tenni, a zacskóra. Erre le tudsz ülni elvégezni relatív kényelmesen a dolgod és utána összecsomizva ki tudod dobni a cuccost. Ez sem a legszebb de legalább nem kell a bűzben kínlódnod, én legalábbis tuti ezt tenném, nem mennék haza csak emiatt.
Pár éve a vállalkozásomhoz vettem egy nyaralót (külterületi ingatlant, full infrastruktúrával), de mivel titkárnőt kerestem, az volt az első, hogy csináltatok egy rendes wc-t (2 hónap, és úgy 1 millió veszteség).
Mondták, hogy a fenyőfaárusoknak, meg az aszfaltmunkásoknak sincs rendes wc-je, de... most tényleg ezzel érveltem volna egy irodista kiscsajnak? :)
Off:
25-ös!
Én is vállalkozó vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy miféle vállalkozáshoz kell egy külterületi nyaraló, és a nyaralóba egy titkárnő?!
Nekem ez inkább csak ilyen fedősztorinak tűnik a feleség felé!:)
Persze rossz az, aki rosszra gondol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!