Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted, mit kellene reagálnom? Neked jól esne?
A barátom, akivel vagyok 2 éve velem soha, értsd: SOHA nem megy sehova, mert "nincs ideje" "rengeteget dolgozik" .. "nem is tudod elképzelni mennyit dolgozom, még vasárnap reggel is!"
A barátaival/kollégiumi haverjaival elment most a Balatonra, augusztusban majd Horvátországba, és most nekem küldözget képeket arról, hogyan vízisízik ott, meg miket esznek, meg egyáltalán hogy tölti ott az idejét.. Én (természetesen) nem válaszolok, és ő van megsértődve.
Válaszolnom kellene? Egyáltalán mit?
Hiába mondom neki, hogy ez nekem rosszul esik, egyik fülén be másikon ki..
Te miért nem mentél velük
Amúgy én nem maradnék együtt egy ilyen seggfejjel.
Az abszolút nem volt lehetőség, hogy velük megyek
Reggel beszéltünk mi lesz délután, találkozunk-e?, és akkor mondta, hogy nem, mert aznap délben indul és hétfőn jön ...
Áruld el légyszíves, én is erre lennék kíváncsi, hogy mit tud ez a pasi, hogy ezek után is, ennyi ideje vele vagy?!
Bárcsak lenne egy kedves lány, akit vihetnék bárhová!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!