Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, azért ri*ancnak tartjáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, azért ri*ancnak tartjátok azokat a csajokat akikkel a bulikba, csak arra az egy éjszakára összejöttök? (semmi szex, csak csókolózás és tapizás) Vagy úgy vagytok vele, hogy ha nektek lehet akkor nekik is?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 15:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

tudjátok 3 féle nő van:

a rendes: csak a pasijával csinálja

a qurva: mindenkivel

a büdös qurva: csak veled nem.

egyébiránt 16 évesen még elfogadható ha valaki elmegy bulizni, és ott kavar pasikkal (smaci, tapi, ilyesmi, de semmi szex)

sokkal szánalmasabb az, ha 20éves kora előtt nem elég neki 1 keze, h megszámolja hány idiótának tette szét a lábát...

2010. szept. 5. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
azért a rendes meg a qrva között van egy kis átmenet. nem is kicsi. a pár egyéjszakás még messze nem mindenki.. az meg hogy valaki leqrváz mert mással voltam, vele meg nem az meg szánalmas :D
2010. szept. 5. 15:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Barátnő néélkül hajlamos vagyok úgy bulizni, hogy nem kevés egyéjszakás kalandban van/volt részem. Abszolút nem érzem úgy, hogy le kéne kur***ni/rib****zni őket. Egyikőnknek sem volt párkapcsolata, tetszettünk egymásnak, mindannyian 18 felett voltunk és szerintem elég igényes leányzókkal volt dolgom. (lásd: nem teszi ki mindenét, nem szerencsétlenekkel fekszik össze stb...)

Ha mindkét fél igényes és nincs barátja/barátnője miért ne éreznék jól magukat? Nem gyerekek. Full részeg nőhöz sose nyúltam. Egy-két héten egyszer belefér.

2010. szept. 5. 15:12
 14/18 anonim ***** válasza:

hát szerintem nem ribancos

én akkor sem ribancozok le vkit, ha bennevan egyéjszakásban. Ki kell használni az élet örömeit, mert nem leszünk örökké fiatalok és a szex az nagy életöröm :)

2010. szept. 5. 15:13
 15/18 anonim ***** válasza:
igen, annak
2010. szept. 5. 15:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem nagyon járok bulizni, az a pár alkalom meg pont olyan időre esett, mikor barátnőm is volt, szóval nem nagyon jöttem így össze csajjal buliban.

Amúgy nem tartom az ilyen csajokat ribancnak. Lenézni is csak akkor nézem le őket, ha amiatt csinálják, mert hülyére itták magukat, de az ilyenek meg nem csak csókig mennek el a srácokkal.

2010. szept. 5. 15:53
 17/18 A kérdező kommentje:

akik igent válaszoltak azoktól kérdezném, hogy szoktatok bulikban kavarni, és így ribancozzátok le a lányokat? mert ha ezt az egész dolgot elítélítek és nem csináljátok akkor nem nektek szólt a kérdés.

egyébként örülök h sokan úgy látják h ez belefér. miért ne érezzük jól magunkat?:D persze nem azt mindom h fűvel-fával, ennyi igényesség azért legyen mindenkiben

2010. szept. 6. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem,nem szoktuk mert nem lehet.
2011. ápr. 10. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!