Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ismer itt leszbikust? Hogy néz ki?
Én speciel ismerek , és ő egy nagyon nőies nő és szép
Csak éppen a lányokkal jobban megérti magát . Kicsit zárkózott , és férfiakkal annyira nem is tud beszélgetni , talán innen fakad ez a beállítottsága , bár azt mondta azért próbálta fiúkkal is eleinte , csak neki nem jött be .
Úristen.. kérdező: Te egy bunkó F*** vagy!
minek tettél fel ilyen kérdést ha nem is vagy valójában kíváncsi a válaszokra!
az első kommentelő úgy értette, hogy függ attól hogy az illető a "vezető" a kapcsolatban. Esetleg ő tölti be a "fiú" szerepét, mert ha igen akkor az úgy néz ki mint 1 férfi ...
És mellesleg mi az, hogy a bisexekre nem vagy kíváncsi?:O
Sztem mindenki érezte már, hogy vonzódik a saját neméhez.. max nem meri bevallani magának!
Előző vagyok. amúgy meg ismerek! a legjobb barátnőm leszbikus. ÉS őszintén szólva(hogy a kérdésedre is válaszoljak) semmiben sem különbözik egy nem leszbikus lánytól.
am meg biztos, hogy már láttál leszbikust. csak nem tudtad, hogy az.
Jah asszem most jófej voltam. Veled ellentétben!
Vegyél vissza az arcodból! A szemebe biztos, hogy nem mernéd belemondani amiket leírtál.. Kis Klaviatúra huszár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!