Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek vele?:)
Én abszolút nem pártolom azt, hogy akivel van némi nemű "probléma" rögtön lapát.
Ok, persze, alkesz nem kellene, de ez totál más.
Néhány rossz tapasztalat igen, kissé bizalmatlanná teheti az embert, de egy jó példa mindent elmos. Én legalábbis több példát láttam arra, hogy olyan fiút vagy lányt, akinek volt néhány kissebb gondja, jó irányba vitt el egy stabil párkapcsolat.
Konkrétan valakit a Xanaxról hozott le, elmúlt a pánikbetegsége, ilyesmi. És amikor mesélték barátnőim, hogy milyen volt a férjük előtte és most milyen, ég és föld.
Ez a dolog nagyon lutri. Abszolút az adott embertől függ, hogy mit lesz belőle. Amúgy az én párom is több szempontból labilis volt, amikor megismerkedtünk, sőt... de annyira megfogott, hogy azt mondtam, megpróbálom, és egy rohadt nehéz egy év után, de siker volt. Most teljesen stabil, igazi társ. De ehhez az kellett, hogy ő akarjon változni, és aktívan tegyen érte.
Benne van a pakliban az is, hogy sikersztori lesz, de az is, hogy minden nyomorával rád telepszik, érzelmileg zsarolni fog, stb. Ezt neked kell felmérned. Sajnos amúgy én több kudarcsztorit láttam, mint sikert, de a saját párkapcsolatomból tudom, hogy nem lehetetlen.
Amúgy nem ártana tudni, a labilis pontosan mit jelent, mert azért az nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!