Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél, együtt lennél olyannal, aki "a más emberekkel nem kedves"? Lenn leírom, miért kérdezem, meg hogy pontosan mire irányul a kérdés.
Sok filmben, sorozatban amit nézek, van az a szituáció, hogy egy adott férfi vagy nő, fiú vagy lány, bunkó idegen emberekkel, akik nem főszereplői a történetnek. És ezért a párjuk, vagy csak valaki, akinek tetszettek, vagy aki nekik tetszett, kiábrándul belőle, otthagyja. Hogy nem kell neki, ha ilyen bunkó, vagy szívtelen a más emberekkel. Mint írtam, mindkét nemi szerepre van, pl. a helyes fiú faképnél hagyja a gyönyörű de gonosz lányt, aki kigúnyolta a csúnya csendes lányt. Vagy a szép lány faképnél hagyja a jóképű srácot, amikor az csúnyán viselkedik pl. nem is tudom, egy random másik szereplővel. Szóval filmekben ez tényleg sokszor előfordul, sorozatokban is. De vajon a való életben is így van? Mert szerintem nem.
Mert ezek a szereplők azzal az adott személlyel, aki faképnél hagyja őket, nem bunkók, hanem csak az idegennel. és szerintem a legtöbb embert az érdekli, hogy vele hogy viselkedik az adott jól kinéző egyén, és nem fog róla lemondani csak azért, mert idegenekkel gonosz. Azért ilyen erkölcsi magasságokba nem sokan emelkednek. Nem tudom elképzelni, hogy egy jólelkű, de jól kinéző fiú ejti a barátnőjét, csak mert az mondjuk rászáll valakire. Nem tudom azt sem elképzelni, hogy egy jólelkű, és emellett jól kinéző lány ejti a pasiját, ha az bunkóskodik idegen emberekkel. Ismerek nem is egy olyan párt a való életben, ahol a nő liberális, a férfi meg homofób, rasszista, mégis együtt vannak... Bár nem ért a nő egyet a palijának ezen oldalával, nem fog tőle elválni csak mert ronda szavakat köpköd idegenekre.
Na igen, szóval a kérdésem, hogy a filmek mennyire festik le a valóságot ezen a téren? Te személy szerint együtt lennél olyannal, aki az idegenekkel bunkó, de veled kedves, és emellett marha jól néz ki?
Szerinted egy emberi jogokat védő jogász nem hagyná ott a barátnőjét vagy legalabbis nem vinne kezenfogva egy parterapeutahoz ha minden aron meg akarna menteni a kapcsolatat, mert rászállt egy másik nőre nem ismervén az egyetemes emberi jogokat az indok irigy rá mert gyorsan meg tud oldani mindent és zseni is és mivel a párja gyakran ápol vele munkakapcsolatot így potenciális megcsalási veszélynek nézi.
Te nem ábrándulnál ki a másikból ha othello szindroma cimszoval mindig azon kene paraznod hogy most mit fog félreérteni? Még a pasi munkahelyi ajtajan se akarna beengedni egy nőt se nehogy rávessék magukat a pasijára. Kozbe meg az a szerencsetlen no szimplan dolgozni szeretne csak.
Tudod kik nem abrandulnanak ki a masikbol? Akik egy kovet fujjnak ugyanazzal a szemellyel magyaran ugyanugy raszallnak ugyanarra vagy masra. Egyebkent aki bunko, taplo, frocsogo, kopkodo az az ember taszito. Ergo pl. En szakitanek vele vagy ossze se jonnek vele nőként.Sot azzal se aki pl. Tetszene de azt szemelyes sértesnek veszi, hogy esetleg mertem ránézni magyarán nem mondom, de érzi esetleg hogy nekem tetszik és direkt eljatsza a bunkot, a taplot az ellenkezojet amire en azt mondtam na az nem. Azert hogy ne nezzek ra.
De a miertre is itt a valasz mert a tetszes onmagaban csak tetszes, nem jelent semmit magyaran azert mert tetszene mondjuk valaki attol meg nem fogok ramaszni, kergetni mint az ovodas kisgyerekek vagy mint egy panda maci aminek csak osztone a maszas. Hanem csak megjegyzem magamban android fejjel hogy hm jó pasi és megyek tovább még akkor is netalantan ha van vonzo mágnes kozottunk. Az onmagaban még kevés.
Ha o ezt ovodas modon kezelne akkor szuksegem se lenne a szólalj meg hagy lassalak szolasra. Nyilvan érezném hogy ő ezt direkt csinalja lehet megkonnyitenem neki. Ugyanis nem jatszmazo kisovodast keresek tarsnak. Ha kesobb megis bejonnek neki es eljatszana a hos szerelmest akkor megkerdeznem hogy mi valtozott azota? Kontaklencseje lett vagy esetleg meleg van?
Azzal meg mégugy se, aki nem tetszene es azt hiszi hogy nekem tetszik.
Taszító az olyan ember aki ilyen. Mindegy hogy néz ki lehet szép lehet csúnya de ha taplo akkor No contact with him. De barati szinten se No contact with him or her.
Volt ilyen film ahol egy anonim blog író és egy állatorvos aki bosszúból kezdte a kötözködő stílust anonim , mert azt tanacsolta a baratnojenek a blog iro ha fontos napokon nem szakit idot ra akkor valoszinuleg nem is fontos neki. A pasi megsértődött hogy mit avatkozik a magánéletébe de a barátnője kért tanácsot.
A blog irot akkor csaltak meg es irt egy korrekt valaszt egy ismeretlen nonek aki tanacsot kert tole. A blogírónő akkor szakitott a pincerno meg nagyon akarta hogy a baratja aki allatorvos a valentin napot vele toltse. Ezert szakitott vele. Aztan bosszubol elkezdte szekalni anonim a pasi a not. Csakhogy egy kedves holgy jott be a rendelojebe akivel szepen alakult minden mikor rajott a pasi hogy o a blog íro. Imadta a nőt, de azzal a nővel volt nyomdafesteket nem turoen taplo anonim.
Persze ez mas helyzet de lenyeg hogy elmondta neki, a csaj kidobta aztan a volt baratnoje hozta ossze oket. A blog irono se tudta hogy az a pasi a picerno baratja volt akinek adta a tanacsot. Nem tudta egyik fel sem aztan rajotz a pasi is es a volt baratnoje is a blogirono meg mit sem sejtett.
De visszaterve a kerdeshez.
Nekem nem ösztön lény kell, és nem is játszmázó óvodás, hanem egy intelligens és EQ intelligens minden helyzetben nyugodt kedves, udvarias férfi de ha olyan a helyzet szimpla hatarozott fellepessel tudja kezelni az igazsagtalansagot es stb, aki nem csak álcázza hogy nem az, hanem tényleg az. Mert ezek nélkül egyenértékű a ja hogy ő már megszólalt és köszi de nem.
Miért kellet ennnyire zagyván le írni?
A lényeg aki tetszik neked pasi:
rasszista, bunkó, nagyképű, mindenkit le szól
de ki találom a csavart: veled pont rendes..
Na igen volt már itt ilyen nő aki bele szaladt ebbe, aztán sírt hogy mennyire nem tudja már elviselni a bohóc paliját..
Ja a kérdezőnek. Nekem ugy jön le hogy a kérdezőnek nem tetszik senki csak a filmek vs valosagon medital.
Amugy ne hidd hogy egy verekedo pasi aki mindig bekerul a rendorsegre az nem lenne kínos a barátnőjének. Szerintem aki a kezet random hasznalja az elobb utobb a baratnore is kezet emel hiaba hogy most kedves csak egy szo vagy mozdulat kell neki csak egy olyan dolog amiben radikalisan nem ert egyet a pasi.
Engem nőként zavar, ha a párom tiszteletlen másokkal, mert ezzel engem is lejárat.
Tehát eleve olyat keresek, aki tudja, hol, hogyan illik viselkedni, nem keresi a lehetőséget a kötözködésre, verekedésre, nem szemétkedik direkt másokkal.
A párom néha irtó nagyképű tud lenni, olykor kifejezetten haszonleső, néha bunkó, főnökösködő (velem is) ezek a tulajdonságai nagyon zavarnak. De nem gonosz másokkal, nem keresi a lehetőségét annak, hogy beletaposson a földön fekvőbe, se fizikai se átvitt értelemben. Ha egyszer is ezen kapnám, valószínűleg esne annyit emberileg a szememben, hogy szakitsak. Ha nem is azonnal, de végül ez lenne az eredménye.
Emberileg tud annyit letenni az asztalra, nem csak velem, hanem másokkal szemben is, hogy azt a néhány alkalmat ellensúlyozza, mikor idióta. A hibái mellett törődő, kedves, érdeklődő, sok esetben figyelmesebb, mint én (bár ezt nem nehéz). Az is mellette szól, hogy a legtöbbször észre sem veszi magát, ha direkt csinálná jobban zavarna.
Hogy az alap kérdésre válaszoljak, soha nem fekete, vagy fehér ez sem. Van egy határ (mindenkinek máshol húzódik) amit, ha a másik átlép vége. De mindig számít az is, milyen gyakran viselkedik így, kivel, miért és milyen gyakran hozza a jó oldalát. Ha valaki általában bunkó, lekezelő, érzéketlen, kötekedő, az sokkal előbb lesz lapátra téve, mint aki olykor ilyen, de többnyire jófej, kedves. A legtöbb ember nem konstans ilyen, vagy olyan, hanem a hangulata változó és ennek megfelelően változik a stílusa is. Persze vannak konstans dolgok, pl rasszizmus, homofóbia. Mi sem értünk egyet a melegek kérdésében párommal. De amíg nem megy kővel dobálni a melegeket, vagy nem köt beléjük az utcán, egyszerűen csak van egy véleménye, addig ezért nem fogom elhagyni. Ha szélsőségessé válik, akkor igen.
Tehát, ha az én normarendszerembe már nem fér bele amit csinál, akkor szakítok. Ha néha feszegeti a határokat, de általában normális,akkor el nézem neki. Sajnos még barátban is nehéz olyat találni, akivel minden normátok azonos, nem, hogy párkapcsolatra. Így az ember mérlegel, szemben a film béli karakterrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!