Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél, együtt lennél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél, együtt lennél olyannal, aki "a más emberekkel nem kedves"? Lenn leírom, miért kérdezem, meg hogy pontosan mire irányul a kérdés.

Figyelt kérdés

Sok filmben, sorozatban amit nézek, van az a szituáció, hogy egy adott férfi vagy nő, fiú vagy lány, bunkó idegen emberekkel, akik nem főszereplői a történetnek. És ezért a párjuk, vagy csak valaki, akinek tetszettek, vagy aki nekik tetszett, kiábrándul belőle, otthagyja. Hogy nem kell neki, ha ilyen bunkó, vagy szívtelen a más emberekkel. Mint írtam, mindkét nemi szerepre van, pl. a helyes fiú faképnél hagyja a gyönyörű de gonosz lányt, aki kigúnyolta a csúnya csendes lányt. Vagy a szép lány faképnél hagyja a jóképű srácot, amikor az csúnyán viselkedik pl. nem is tudom, egy random másik szereplővel. Szóval filmekben ez tényleg sokszor előfordul, sorozatokban is. De vajon a való életben is így van? Mert szerintem nem.

Mert ezek a szereplők azzal az adott személlyel, aki faképnél hagyja őket, nem bunkók, hanem csak az idegennel. és szerintem a legtöbb embert az érdekli, hogy vele hogy viselkedik az adott jól kinéző egyén, és nem fog róla lemondani csak azért, mert idegenekkel gonosz. Azért ilyen erkölcsi magasságokba nem sokan emelkednek. Nem tudom elképzelni, hogy egy jólelkű, de jól kinéző fiú ejti a barátnőjét, csak mert az mondjuk rászáll valakire. Nem tudom azt sem elképzelni, hogy egy jólelkű, és emellett jól kinéző lány ejti a pasiját, ha az bunkóskodik idegen emberekkel. Ismerek nem is egy olyan párt a való életben, ahol a nő liberális, a férfi meg homofób, rasszista, mégis együtt vannak... Bár nem ért a nő egyet a palijának ezen oldalával, nem fog tőle elválni csak mert ronda szavakat köpköd idegenekre.

Na igen, szóval a kérdésem, hogy a filmek mennyire festik le a valóságot ezen a téren? Te személy szerint együtt lennél olyannal, aki az idegenekkel bunkó, de veled kedves, és emellett marha jól néz ki?

2021. júl. 13. 14:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérdés, kinek mi számít "nem kedves"-nek. A kifejezett modortalanságot, bunkóságot nem kultiválom, akármennyire kedves velem az illető... tehát ha nyíltan kigúnyol másokat, normális kérdésre iszonyat paraszt módon reagál, olyan embereket fikáz, akik nem tehetnek róla, becsapja más előtt az ajtót, elfoglalja az idős néni elől a helyet a buszon, azt nem tudnám elviselni. Az exemnél akkor döntöttem el végül, hogy ebből szakítás lesz sok egyéb kis jel után, amikor a sajnos születésétől fogva kicsit lassabb felfogású rokonomat kettyósnak nevezte.

De azt sem várom el, hogy negédeskedő meg bűbájos legyen mindig idegennel, ne legyen egyszer sem rossz napja, amikor picit kevésbé kedvesen reagál... vagy hogy egymás között ne tudja elmondani vkiről a véleményét - pl. ha lát vkit nagyon ízléstelem szerelésben, nyugodtan mondja el nekem, akkor is, ha nincs ránk hatással, az csak a véleménye, és nem nyilvánosan b.tatja emiatt, akkor csak emiatt nem fogok raplizni.

2021. júl. 14. 10:26
 12/15 A kérdező kommentje:
5-ös, nagyon félreértetted, nekem nem tetszik senki, aki ilyen, és velem rendes. Pusztán a filmekben fellelhető értékrend vs a valóság szituról írtam, hogy szerintem a valóságban nem ilyen egyértelmű, hogy bármely nem dobja / össze se jön az ellenkező nem gonoszkodó tagjával, akkor se, ha felé amúgy normális és rohadt jól néz ki. De úgy is mondhatnám, hogy a filmekben könnyedén ejtik a vonzó embereket is, ha az nem kedves az önmagukat meg nem védő emberekkel. Szerintem a való életben nem ilyen könnyedén ejtik a jól kinéző férfiakat/nőket, hisz úgymond akivel gonoszkodik, az nekik senkijük. Nem számukra fontos emberrel gonoszak a filmekben, hanem idegenekkel. De amúgy jött sok jó válasz, akik valamelyest mégis a filmes álláspontot támasztják alá.
2021. júl. 14. 11:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Amúgy azzal nagyon egyetértek, amit sokan írtak, hogy az ilyen bunkóskodó emberek a párjukat is lejáratják. Pl. elképzelem, hogy megyek egy tömegközlekedési eszközön, és egy pasi vagy nő beszól egy idegennek ok nélkül, minősíthetetlen stílusban. Ha ott lenne vele a párja, meglenne a véleményem róla, hogy tud együtt lenni egy ilyennel... Persze ilyenkor az ember következő gondolata, biztos ő is ilyen. Mert normális ember nem égetné magát egy ilyen viselkedésű férfival/nővel.
2021. júl. 14. 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:

13-as nem biztos, mi van ha a tapló párja nárcisztikus, szociopata vagy pszihopata, akkor nem tehet róla a másik, magyarán nem mindenkinek a párja olyan.

Aki alapból tapló, és feltűnősködő, ököllel kommunikáló, és EQ nulla az nem férfi és ahogy írták tapló azokkal is akik nem tehetnek róla, az meg nem is emberséges és EQ nulla is. Aki nem tud különbséget tenni helyzet és helyzet között és keveri direkt az ártatlant a nem ártatlannal az is EQ nulla de intelligensnek sem mondható és az ilyen károkozó is, mert az emberi méltóságot sérti annak aki pont az ellenkezője annak amit ő ráhúzni akar.

Én írtam a vagy vagy-ot, hogy az akkor vagy ugyanolyan aki egy követ fúj azzal aki tapló vagy egy csapdába csalt kedves teremtés akit bemanipuláltak. Aki nem olyan és a párja annak aki tapló, annak marha kellemetlen és kínos és legszívesebben elsüllyedne szégyenében szerintem.

De hogy a kérdésedre válaszoljak én nem jönnék össze olyannal aki ilyen mert számomra az ilyen viselkedés nagyon kellemetlen és taszító, ha később derülne ki, akkor is szakítás lenne a vége, másrészről nem is érezném jól magam egy ilyen kapcsolatban, biztonságban meg még úgy se, egyfajta menekülés érzést vált ki belőlem az ilyen fajta embertípus.

Bár számomra az is kellemetlen lenne, ha lealacsonyodna tapló emberekhez és ugyanúgy tapló lenne velük. Minek?

De amúgy egyértelműsíti, hogy a párját hozza kínos helyzetbe ezzel a viselkedéssel ez így van. Az emberek nagy többsége sajna ahhoz az emberhez kezdi el hasonlítani aki a párja, ahogy te is írtad, közbe meg lehet egy kedves aranyos tünemény aki teljesen az ellenkezője, csak nem tudja hogy szakítson azzal az emberrel mert lehet fél tőle, mert rájött hogy bántalmazná. Ezért írtam, hogy akinek a keze random pofoz, az előbb utóbb ha valamilyen radikális nézete van és a párja más véleményen lenne akkor ott is random pofozna a párját is előbb utóbb. Volt itt egy kérdés, ahol egy csávó egy nagy pofont adott egy lánynak akinek a barátnője az ő csaja volt, mert a pasi meg volt győződve, hogy ő kavarta a szart. És a csajnak meg semmi köze nem volt hozzá. Fel is jelenthette volna. Az a pofon egy barátság vége volt.

Persze a filmek nem mindig tükrözik a valóságot de azért van mikor igen, de amúgy egy természetes jó értékrenddel rendelkező embernek előbb utóbb kényelmetlen lenne és kellemetlen olyan emberrel kapcsolatban lennie, aki teljesen az ellenkezője annak az értékrendnek, amit az illető érez. Magyarán előbb utóbb úgyis szakítás lenne a vége.

De amit 11-es írt az is jó, csak azt azért jelezném, hogy akinek alap természete, hogy kedves, udvarias, az alapból sem negédeskedő, mert az alapból sem természetes viselkedés. Azt direkt csinálja és nem természetes az olyan fajta viselkedés. De aki alapból kedves, udvarias és könnyen tudja kezelni a problémás tapló embereket is, vagy a verőlegény típusúakat is könnyű szerrel leszereli határozott fellépéssel, szóval, az szerintem a legjobb pasi a világon.

Azt megérteném, ha az igazságérzete határozottan jelző lenne a másik ember felé, minden taplóság nélkül. Magyarán bizonyos helyzetekben érteném, hogy dühös, de azt sem kellemetlen módon. De tapló ember szintjére alacsonyodni hülyeség, bár művészet kell annak megtanulása, hogy ne engedje a taplónak, hogy kihozza a béketűréséből, mert attól neki sem jobb és a tapló meg pont ennek örülne, mert ugye az ilyen emberek pont ezért csinálják.

Az más kérdés, ha meg kéne védenie magát vagy engem vagy mást mert mondjuk olyan a szakmája, olyan a helyzet, hogy elő kéne vennie a harcművészeti tudását, magyarán karate védekező leszerelő képességét. Élet védelme pl.

4-es vagyok.

2021. júl. 14. 12:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el.

Nem jönnék össze. Csak a személyiség számít, és abban nagy hiányosságokat szenved az ilyen.

2021. júl. 18. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!