Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok, milyen a magyar "férfifelhozatal"?
Értelemszerűen olyanok válasza érdekel, akik sokat utaznak külföldre, esetleg másik országban éltek/élnek.
Saját tapasztalat: nem néznének ki rosszabbul, mint a környező országokban, de borzasztó a stílusuk, sokszor a jobbmódúak is igénytelenül öltöznek, ápolatlan hatást keltenek. 20 év körül/alatt mondjuk több a helyes fiatal fiú, mert jobban adnak magukra. Sok még az elhízott és az aputestű fiatalon is, de persze a túlsúly nem csak a férfiak problémája.
Vélemény?
Minden téren nagyon gyengék. A fiatalabb korosztály már talán másabbak lesznek így az internet által, hogy látják mi a divat stb. Semmi izgalmas nincs bennük. Szerintem egy kezemen megtudom számolni, hogy hány olyan magyar férfit láttam, akire azt tudom mondani, hogy igen ez 10/10, de
viszont az olyanok meg eszméletlen bunkók és kényesek.
Külföldön élek. Is-is, itt inkább a két véglet van. Vagy nagyon igényes, divatosan öltözik, sportos, divatos a haja, a szakálla. Vagy hóttigénytelen és gyakorlónadrágot zoknival meg szandállal hordja. Fiatalok is.
Arcra, alkatra nem látok ordító különbséget.
A #8-assal egyetértek, ez a kérdés így csak provokálás. Még Bp-n belül is hatalmas a kontraszt egyes kerületek között, nemhogy az országon belül. De igaz ez "külfödre" is.
Értelemszerűen ahol jobb az élet, ott az embernek több ideje van sportolni ill. adni magára. Referenciának elég bekapcsolni a TV-t. Ha felső osztályt alakítanak a színészek, akkor mindenki trendi (tök mindegy, hogy magyar film, vagy hollywoodi produkció), míg ha lecsúszottabb réteget, akkor szakadtabb, pocakos, kopaszodó, csálé fogú a karakter.
Ehhez jön, hogy külföldön az ember alapból nem az "átlag" helyeken fordul meg, hanem ahol buli/látnivaló/üzlet van. Ahogy egy külföldi is jó eséllyel a bulinegyedet, Várat, Duna partot keresi fel, nem Kőbányát. De ebből nem lehet reprezentatív következtetést levonni egy egész ország lakosságára...
De tény, hogy egyes helyeken a divat kb. a kultúra része (szvsz. Olaszország erre jó példa), de ebből sem lehet azt mondani, hogy ott másabb a "felhozatal".
16. Én ismerek innen egy párat. Sajnos. Katasztrófa. Az itteni Miss. Pitschák előjoga az általánosítás, a provokálás.
Oké, nézzük fordítva a kérdést: milyenek a magyar nők? Idén három helyen voltam strandolni, három különböző részén az országnak. 18 évesen a többségen már plusz kilók. 30 körül a 60% már túlsúlyos. 50 felett már erősen hagyjuk kategória. Jöhet a másik véglet: Siófok. Itt mindenki muss. Universe, feltöltött testrészekkel, poros orrokkal. Hú, azta micsoda nők micsoda hímekkel. Ultra divatos és stílusos egyenemberek, akik a magamutogatásból doktoráltak. Gondolom az ide okádó nők ilyen szupi pasikákról álmodoznak. Ostoba konzumidióták vagytok, irigy dagadt senkik! Nektek a divat mondja meg hogy ki milyen ember? Ezután ítélkeztek? Pontozzátok fel egymást, ennyi az örömötök. Egy beteg világ beteg termékei vagytok. Egyébként húzhattok ki az ugyancsak deviáns és abszurd nyugatra, ki tart vissza?
17.
Volt egy kérdés nem olyan rég a testalkatokról, szavazasbol ítélve a többség tényleg túlsúlyos(mondjuk ezt eddig is tudtuk). XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!