Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok, milyen a magyar "férfifelhozatal"?
Értelemszerűen olyanok válasza érdekel, akik sokat utaznak külföldre, esetleg másik országban éltek/élnek.
Saját tapasztalat: nem néznének ki rosszabbul, mint a környező országokban, de borzasztó a stílusuk, sokszor a jobbmódúak is igénytelenül öltöznek, ápolatlan hatást keltenek. 20 év körül/alatt mondjuk több a helyes fiatal fiú, mert jobban adnak magukra. Sok még az elhízott és az aputestű fiatalon is, de persze a túlsúly nem csak a férfiak problémája.
Vélemény?
"Normális férfit találni, aki jómódú és még jól is néz ki mellé, olyan, mint tűt keresni a szénakazalban. Külföldiek között azért lényegesen több az ilyen."
Persze, mert külföldön több férfi van, mint itthon.
nem tudom melyik várósban élsz de szerintem ez csak ott van nálatok ! A mi városunkban többnyire jól öltöznek a lányok,nők, férfiak, fiúk is...
de borzasztó a stílusuk, sokszor a jobbmódúak is igénytelenül öltöznek, ápolatlan hatást keltenek."
Mondjuk ezt inkább pont külföldi férfiúkon látom , hogy ide jönnek magyarba egyetemre költeni a sok pénzüket, de mint a csövesek úgy öltözködnek..
Évek óta külföldön (Dánia) élek és eleve sokat utazok, így azt kell mondanom, hogy a magyaroknál nagyobb arányú az elhízottság (a fiatalok körében is), valamint sokan a drága márkákban látják a divatosságot, ahelyett, hog, valóban jól kinéző és összeillő darabokat választanának. Meg mintha elterjedt lenne a lenyírt haj, ami személy szerint nem tetszik, de biztos más nőknek igen.
25N
Bammeg! Kezdődik a "magyarozás". Ez valami betegség? Húzz el akkor a nagy és dicső nyugatra, ott vannak a szupermenek, hajrá! Vissza se gyere, senkinek sem fogsz hiányozni! Csak vigyáz, mert amilyen ócska, lekezelő és prosztó a mentalitásod, a szupermenek olcsó ribinek fognak nézbi. Szóval nagy levegő és vissza se nézz. Mehetsz Londonba, a 90%-a bevándorlókból áll, meg munkásnegyedekből. Tréningnek jó lesz! A 3 diplomás bayor plasztikai sebész még megugorhatatlan szint.
Én férfi szemmel az olyan mentalitású és gondolkozású nőket súlytalannak tartom mint amilyen te vagy kérdező. Ugye valami proli telepi vagy a sz*rból kikapart falusi paraszt vagy? Csak azért beszélek így veled, mert feltettél egy lekezelő és provokatív kérdést, és most még finom is voltam.
25 év alatt vannak jók- stílusosak, igényesek, szépek.
30-asok között sok a csöcsös, igénytelen. Stílus semmi, 1 centisre vágott hajúak szinte mind. Mondhatni úgy vannak ahogy a világra sz4rták őket, nem változtatnak a külsejükön.
Az idősebbeknél a 9 hónapos terhes has a trendi, meg a fürdőnadrágból kilógó herezacsi.
Én nagyon sokat járok külföldre. Biszex vagyok. Mind a nők és a férfiak divatosabbak kint mint itthon. Ott sokkal több egyéniséget láttam, Magyarországon mindenki csak egymást másolja. A férfiak 25 éves koruktól kopaszodnak, nagyon öregesek. Míg külföldön hihetetlenűl divatosak és gyönyörű hajuk van.
A legnagyobb csalodásom a spanyol nők voltak (nem olyan formásak). Legpozitívabb élményem meg Dél-Korea volt. Írtó igényesek és még a csöves is jól öltözött volt kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!