Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra elkezdtem beszélni egy ismerőssel, és elhívott barátilag magához, ilyenkor mit akarhat?
Figyelt kérdés
Több, mint 4 évnek ezelőtt megismertem őt, és kavartunk is (smárolás és orál volt). Azután viszont hamar végetért a kapcsolattartás, összevesztünk, és letiltottuk egymást. Most, 4 évvel később összefutottunk egy buliban, elkezdtünk beszélgetni, átbeszéltük, hogy mi volt régen, bocsánatot kért tőlem stb. Viszont már most a buliban karolgatott elég sokat, derekamat is és a kezemet is megfogta, illetve mindenhova követett. Azután felhozta, hogy menjek el hozzá, és nézzem meg az új szobáját, illetve, hogy ha szeretnék, ott is alhatok nála. Egyébként egyértelmű, hogy mit is takar a szobamutogatás, de nála mégsem voltam biztos, hogy mit szeretne, ezért megkérdeztem, majd annyit válaszolt, hogy ő barátilag gondolta ezt az egészet. És most nem tudom hogyan készüljek, mivel szexre számítottam (meg ha ottalvós buli lesz, akkor tuti lenne szex), mert már régebben is elég forró volt a hangulat közöttünk, de most csak barátkozni akar. Én azért még sem akarok rámászni. Szerintetek lehet valami hátsó szándéka?2021. júl. 13. 13:48
1/7 anonim válasza:
Hány évesek vagytok, hogy nem találod ki magadtól? Új szoba... Anyuci is otthon lesz?
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Meg akar dugni, de semmi mást ezen kívül. Csak azt fejezte ki, hogy kapcsolatra ne is számíts!
3/7 anonim válasza:
Szobara hivnak cicus, ebbol szex lesz. Meg akkor is, ha gyava volt kimondani.
5/7 anonim válasza:
Istenem...🤦 Ne legyél naiv! Szobára hívott dugni csak, de komolyabbat nem akar veled. A baráti meghívás csak beetetés, hogy elmenj dugni. Nem akar barátkozni, csak egyszer egyet dugni. Érted már?
7/7 A kérdező kommentje:
Hát elmentem, és nem volt semmi. Pedig ott is aludtam végül. Egész este beszélgettünk, de most már nem ért hozzám fizikailag sehogy sem, semmi érintés, és nem tudom mire vélni az egészet.
2021. júl. 14. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!