Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő belemegy a szexkapcsolatba akkor mit is vár?
Figyelt kérdés
Szerelmes nem lettem belé, de jól èreztük magunkat együtt és a szex 10/10 volt vele. Mondtam, hogy részemről ez csak szex. Ő bevallotta, hogy szerelmes lett. De így is belement állandóan a szexbe. Most én vagyok a világ szemete, amiért nem mondott nekem nemet. Értitek a nőket?😫2021. júl. 11. 19:35
2/10 anonim válasza:
Azt várta, hogy belé szeretsz és nem csak használod ürítésre.
3/10 anonim válasza:
Ráadásul kihasználtad, mivel tudtad jól hogy szerelmes és így is belemegy ha annyira akar. Ez nagyon nem szép húzás volt tőled. Ő míg érzelemből tette, addig te csak ösztönből érzelem nélkül. Most mégis mit vársz? Hogy tapsoljunk milyen faszagyerek vagy vagy mi?
A lány helyében nem is állnék veled soha többé szóba! De mindenkinek elhiresztelném mekkora egy féreg vagy, csak hogy tudják milyen ember vagy valójában. Nagyon csúnyán kibabrálnék veled.
4/10 anonim válasza:
Kérdező vedelmeben:azért a nőnek is lehetett volna annyi esze, hogy nemet mond, hiszen a kérdező elvileg az elején lefektette a szabályokat.. (nő voltam)
5/10 anonim válasza:
Nem tartom kizártnak, hogy itt a nő is számító volt. Nekem is van barátság extrákkal kapcsolatom, és a csaj kezd kicsit többet érezni, de én többet nem szeretnék tőle, mert látom rajta, hogy csak azért nyomul, mert szabadulna otthonról, nekem meg van saját otthonom, így jó parti lennék a számára. Meg van még pár ok ami miatt nem szeretnék tőle többet, de ezt nem részletezném.
6/10 A kérdező kommentje:
5. Na ezt mondom! Nekem van saját lakásom, neki nincsen semmije! Biztos csak a hasznot lesi ez is!
2021. júl. 11. 19:57
7/10 A kérdező kommentje:
5. Jól mondod haver! Csak azért vallanak szerelmet, hogy beköltözzenek hozzánk.
2021. júl. 11. 20:00
8/10 anonim válasza:
#6 akkor nem is vagy jó az ágyban?
9/10 A kérdező kommentje:
Annyira nem.
2021. júl. 11. 20:06
10/10 anonim válasza:
Mióta tart ez nálatok és mióta vallott szerelmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!