Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretek csókolózni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretek csókolózni, massal is van így?

Figyelt kérdés
Akarkivel jartam sosem szerettem kulonosebben a csókolózás, mindig ilyen viszomgos kicsit undivolt de csinaltam mert a masik fel mindig szerette, ugy vagyok hogy az ölelés es a szex, szerelem az nekem bőven elég. Van más is aki nem szeret csókolózni? Esetleg miert lehet ez?

2021. júl. 11. 19:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Lehet nem vonzódsz hozzá eléggé. Én imádok csókolózni, alig bírjuk abbahagyni.
2021. júl. 11. 19:06
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Így vagyok vele én is a mai napig.
2021. júl. 11. 19:15
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Engem se vonz akkor se ha tetszik a másik. Arcra puszi,ölelés is elég
2021. júl. 11. 19:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én meg például a csókot sokkal intimebbnek tartom, mint azt, hogy bedugom valakinek. Ezért én soha nem csókolóztam olyan csajokkal, akiket egyéjszakásra terveztem csak a szerelmeimmel teszem ezt meg.
2021. júl. 11. 19:17
 5/14 anonim ***** válasza:
30%
Én sem szeretek, na puff neki, akkor mi van?
2021. júl. 11. 19:18
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem voltál még együtt olyannal, akibe szerelmes is voltál. A csók undorító szerelem nélkül.
2021. júl. 11. 19:27
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Imádok csókolózni. 48F
2021. júl. 11. 19:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg erogénzóna is a szám (persze nem akkor amikor eszek :D)

Még egy rossz csók is csak izgatni tud és az ösztöneimet kapcsolja be

Akivel nem tudnék csókolozni mert nem vonz, azzal szexelni is nehezen menne

2021. júl. 11. 21:00
 9/14 anonim ***** válasza:
25%
Pacsi, nem tartom esztétikusnak én sem ezt a dolgot.
2021. júl. 11. 22:28
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Azzal borzalmas, aki nem tud csókolózni, hanem csak ott maszatol a nyelvével, meg azt hiszi, hogy úgy kell, hogy összevissza, meg durván és nyálasan ott lefetyel. Ez annyira kiábrándító, a legtöbben nem képesek normális nyelves csókra.

Tudom, hogy én jól csókolok és aki nem tud annyira, mint én, az felejtős, mert egyáltalán nem élvezhető és én is rosszul vagyok tőle. Aki viszont tud jól visszacsókolni, az mennyei.

24l

2021. júl. 11. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!