Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretek csókolózni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretek csókolózni. De nincs esélyem rá?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretek. Beindít nagyon egy jó csók.

A párom nem szeret és ezért nem is csókol jol.

Nekem nagyon hiányzik a csókolózás. Így a szex sem olyan szerintem.

Neki annyi a szex hogy vedd le a nadrágot bugyit és be rakja. De hogy simohasson vagy bármi hogy nekem jó legyen semmi. Ha végzett alszik. Emiatt nincs is vele orgazmusom sem. Pedig ha csókolóznánk és lent simogatna tuti eltudnák élvezni.

Beszélni nem lehet erröl vele megprobáltam.

2020. nov. 24. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy olyan emberrel, aki nem figyel rád szex közben?

Letolod a gatyád, lök kettőt, elélvez, majd alszik?

Ha csak üríteni akar, lehet menni k*rvához, te meg keress magadnak egy normális férfit.

2020. nov. 24. 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Szex megvonása egy pár hónap hátha rájön hogy mit veszít
2020. nov. 24. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott, ez egy végtelenül önző és bunkó ember. A szexuális életetek katasztrófa, ha beszélni se hajlandó róla, akkor veszett ügy az egész. Plusz semennyire sincs tekintettel rád.
2020. nov. 24. 10:53
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
#1: Mert dudod, "amúgy nagyon kedves, és nagyon szeret". Csak éppen a kommunikáció nulla, a szerelmi élet meg annyiból áll, hogy gyorsan belespriccel, és vége. De biztos nagy farka van, meg jó felsőteste, és ez felülír mindent.
2020. nov. 24. 10:54
 5/9 anonim ***** válasza:
12%
Próbáld ki lánnyal a szexet, egészen más, mint ez. 😊
2020. nov. 24. 10:57
 6/9 A kérdező kommentje:
4. Egyàltalán nem olyan mint amilyennek leírtad. Teljesen átlagos.
2020. nov. 24. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ne hagyd magad elnyomni. Tudom hogy lehet nem is gondolod ezt elnyomásnak. Pedig sajnos ez is az egyik fajtája, mikor a másik leszarja a te igényeidet!

Az a baj egy ideig lehet hogy el tudod ezt viselni, de sokáig nem igen. Ez hatalmas problémákat fog generálni. Igazából azt mondom hogy jelenleg csak az idődet vesztegeted vele, ha ő nem akar ezen változtatni.

Egyet tarts észben, ÖNMAGÁTÓL EZEN Ő SOSEM FOG VÁLTOZTATNI! Vagy elviseled, vagy próbálok közösen tenni valamit, vagy lelépsz. Ez a három lehetőség van.

2020. nov. 24. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanilyen volt az exem. Nem hiába már az exem.
2020. nov. 24. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
Van esélyed csókolózni. Te magad vágod ki ezt az esélyt az ablakon minden egyes pillanatban amikor nem szakítasz az önző pasiddal.
2020. nov. 24. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!