Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi hogy pikk pakk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi hogy pikk pakk megy a házvétel?

Figyelt kérdés

Mindig mutogatja hogy milyenek a házak. Nem érti miért nem lépek ez ügyben. Rajta nem látok pénzügyi tudatosságot, ( ha marad marad hó végén jó, ha nem, az is, illetve a kisvállalkozásában se tudja igazán h marad e haszna)

Én rágódok a hitelen és azon vagyok hogy minél kevesebb keljen.

Ö nem ert a banki dolgokhoz de úgy érzem mintha az én dolgom lenne a ház..

Mert én igyekszem + munkát vállalni és nem azt nézem fáradt vagyok e stb, míg ő vállalhatna több vendéget kicsit megerőltetve magát hogy tobbunk legyen..de ő nem teszi..

2021. júl. 9. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokra fogsz menni vele. A megoldást tőled várja, minden szempontból. Neki az elvárása van. Aztán majd b*szogatni is fog vele.
2021. júl. 9. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg! Ha ennyire nem tudtok beszélni, akkor együtt sem kellene lennetek, nemhogy házvásárláson gondolkozni.
2021. júl. 9. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát csinálj neki kimutatásokat a pénzügyi helyzetéről. Ha megérti hogy hol áll, és hol kellene állnia ahhoz, amit akar, akkor talán lépni fog az álmaiért. Segítsd őt, segíts megérteni neki!
2021. júl. 9. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Leírásban meg is válaszoltad a kérdésed: nincs benne tudatosság. Beszélj vele a házról,ha úgy látod többet dolgozhatna arról is. Hogyha csak velünk osztod meg a problémát, nem tud a barátnőd változtatni rajta!
2021. júl. 9. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk te vagy a férfi...szóval igen, neked kell. Ha tőled nem kapja meg, majd lesz ezer másik, akitől igen
2021. júl. 9. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló tapasztalatokból kiindulva, ilyen emberrel még egyszer nem vágnék neki az életnek, házvásárlásnak.

Nálunk én mentem éjjel nappal hogy a pénz meglegyen mindenre, ő otthon döglött, tv-zett, most fáradt vagyok, fáj a fejem stb...körítésekkel fűszerezve. Mindezt úgy hogy 6 órás laza tengi-lengi munkát végzett ott a helybéli településen, 1 km-re a házunktól.

Mindemellett egyszer nem kérdezte meg hogy miben segíthet...

"Pénzügyekkel, papírmunkával én nem foglalkozom, az a férjem dolga, engem idegesít"

Ilyen kijelentéseket tett ha másokkal való beszélgetés közben előjött ez a téma.

Igen tudom, egy balek voltam, TE ne légy az.

De legalább ez egy nagy lecke volt, soha többé senkiért nem fogom a belem kidolgozni. Kapcsolat is csak akkor, ha azt látom hogy a hölgy is úgy gondolkozik hogy mindent fele-fele arányban adunk a kapcsolatba.

2021. júl. 9. 13:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Dolgozik az tény. De nagyon könnyen vesz/rendel magának dolgokat mert épp kell neki az se baj ha utána nem használja.. és ugyebár sok kicsi sokra megy..
2021. júl. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!