Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi hogy pikk pakk megy a házvétel?
Mindig mutogatja hogy milyenek a házak. Nem érti miért nem lépek ez ügyben. Rajta nem látok pénzügyi tudatosságot, ( ha marad marad hó végén jó, ha nem, az is, illetve a kisvállalkozásában se tudja igazán h marad e haszna)
Én rágódok a hitelen és azon vagyok hogy minél kevesebb keljen.
Ö nem ert a banki dolgokhoz de úgy érzem mintha az én dolgom lenne a ház..
Mert én igyekszem + munkát vállalni és nem azt nézem fáradt vagyok e stb, míg ő vállalhatna több vendéget kicsit megerőltetve magát hogy tobbunk legyen..de ő nem teszi..
Hasonló tapasztalatokból kiindulva, ilyen emberrel még egyszer nem vágnék neki az életnek, házvásárlásnak.
Nálunk én mentem éjjel nappal hogy a pénz meglegyen mindenre, ő otthon döglött, tv-zett, most fáradt vagyok, fáj a fejem stb...körítésekkel fűszerezve. Mindezt úgy hogy 6 órás laza tengi-lengi munkát végzett ott a helybéli településen, 1 km-re a házunktól.
Mindemellett egyszer nem kérdezte meg hogy miben segíthet...
"Pénzügyekkel, papírmunkával én nem foglalkozom, az a férjem dolga, engem idegesít"
Ilyen kijelentéseket tett ha másokkal való beszélgetés közben előjött ez a téma.
Igen tudom, egy balek voltam, TE ne légy az.
De legalább ez egy nagy lecke volt, soha többé senkiért nem fogom a belem kidolgozni. Kapcsolat is csak akkor, ha azt látom hogy a hölgy is úgy gondolkozik hogy mindent fele-fele arányban adunk a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!