Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetováltathatott a barátnőm a karjára egy pikk dámát?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve járunk és eddig nem volt semmilyen tetkója. Most megcsináltatta ezt, de nem tudom miért pont ilyet. Nem is szeret kártyázni. Kérdeztem tőle, de csak annyit mondott, hogy tetszik neki. Remélem nem valami szekta dolog. Egy nem túl nagy fekete pikk jel benne egy Q betű.#tetoválás #pikk dáma
2014. okt. 21. 07:16
1/6 anonim válasza:
azt jelenti, hogy Qrvára PIKKel rád! :D
2/6 anonim válasza:
Mert nincs ízlése...bocs ezt nem lehetett kihagyni.
5/6 anonim válasza:
Azt hitte ez is lemosható, mint a rágós.
6/6 anonim válasza:
Ilyen tetoválás, testfestés vagy henna jelzi a nők, föleg fehér nők szexuális beállítottságát, vonzalmát a fekete férfiak iránt. Akkoris ha nem független. Szívás tesóm. :/ (amúgy másoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!