Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után hogyan álljak hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után hogyan álljak hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Barátnömmel 4 éve vagyunk együtt. Voltunk nyaralni már egyszer ketszer, de soha se voltunk még úgy, hogy csak ketten mert nem jött össze. December óta terveztük hogy ide meg ide megyünk. És most én dupla műszakokat is vállaltam, hogy meglegyen a pénz a nyaralásra. Szét dolgozom magam. Nagyon szükségem lenne a nyaralásra vele, de ő bejelentette, hogy a barátnőjével megy nyaralni amikor nekem szabadsagom lesz mert a barátnője csak akkor ér rá. Na és hol itt a korrektség?? Azt mondta nekem, hogy én miért akadok ki ezen... Azt mondta, hogy majd velem valamelyik hétvégén megy el ami 1,5 napot jelent. A baratnojevel ugye 4 napra megy. Mit csináljak hogy észrevegye hogy ez nekem olyan szinten rosszul esett h az csak na?

2021. júl. 7. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj semmit. Ha nekiállsz hisztizni, meg veszekedni, akkor annál inkább nem fog elmenni veled sehova. Az tudom javasolni, hogy te is menj el a haverjaiddal nyaralni és érezd jól magad. Persze nem azt mondom, hogy felejtsd el ezt a barátnődnek, mert tényleg nem szép dolog, de ilyenkor ez a legjobb, amit tehetsz.
2021. júl. 7. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég kellemetlen... sőt... finoman azért mondd neki el a véleményedet, ne söpörd a szőnyeg alá
2021. júl. 7. 17:41
 3/4 Noren1989 ***** válasza:
100%

Azt tudta, h emiatt dolgozol dupla műszakokat, vagy csak csendben csinàltad?

Ahogy egy kollegàm mondta:

"Nem elég a szekeret húzni, nyeríteni is kell!".

2021. júl. 7. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinálj.....dobd ki a francba és keress egy normálisat.
2021. júl. 7. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!