Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavarna, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarna, ha a párotok sokat szellentene előttetek?

Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Mivel ez hozzátartozik az emberi létezéshez, engem nem szokott zavarni, mivel nem az orrom elé szokott fingani.
2021. júl. 6. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

Semennyire. Természetes emberi folyamat. Főleg, ha esetleg betegség húzódik a dolog mögött, akkor még inkább megértő lennék.

26/N

2021. júl. 6. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

Iszonyatosan!

Előttem ne fingorásszon senki! Én se kulázok előtte, holott az is emberi dolog. Meg cifra fosásnál se fogja a kezemet.

2021. júl. 6. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Lehet velem van baj, de ha gyakori akkor idegesitene.
2021. júl. 6. 16:31
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Zavarna. Azért is, mert ha én meg tudom oldani, hogy hangtalanul végzem és akkor messze megyek tőle, akkor oldja meg ő is :)
2021. júl. 6. 17:07
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem zavar,mindenki csinálja, ki halkabban, ki nem.. nem az orrom alá fingik szóval abszolút nem zavar
2021. júl. 6. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

A sok az zavarna. Eleve nem normalis allandoan fingani, gondolom fel van akkor puffadva, szar kajakat eszik, ha budos akkor meg plane zavarna, fingszag lenne az egesz lakasban, mert ha ot percenkent csinalja, annak megmarad a szaga.

Kb napi 3-4x szellentek maximum, ennel csak akkor kell gyakrabban, ha nagywc-znem kell, de akkor meg nyilvan elmegyek wc-re.

2021. júl. 6. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
A sok engem is zavarna. Emberek vagyunk, de nem kell direkt a másik orra alá fingani.
2021. júl. 6. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
65%

Engem nem zavar, ha együtt vagyunk nem vonul el, van hogy hangos is, legfeljebb kiröhögöm :)

Ja és ő a pasi. Én is pukizom előtte, nem fogom visszatartani, mert akkor puffadok fel, és megfájdul a hasam. Nálunk a jobb kint, mint bent szabály van érvényben.

Ja és le lehet pontozni nyugodtan :)

2021. júl. 7. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!