Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szellenteni kell a párom előtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szellenteni kell a párom előtt?

Figyelt kérdés

Amilyen hülyén hangzik a kérdés, olyan komoly. :D

Ébredésnél reggel nekem mindig nagyon kell szellenteni, akkor tele vagyok gázokkal, és ha visszafojtom, nagyon kellemetlen érzés meg mindig jön újra az inger, nem is tudom sokáig visszafogni. De nem rohanhatok ki minden reggel amint felébredtem, eléggé illúzióromboló. Oda sem finghatok a párom mellé, az szintén kiábrándító. De akkor mi a legjobb megoldás?

2020. júl. 13. 10:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
miért ne finghatnál oda?
2020. júl. 13. 10:42
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem mondanám, hogy kell, de egy idő után már nem szabadna cikinek lennie, ha előfordul.
2020. júl. 13. 10:46
 3/17 anonim ***** válasza:
21%

Hát én férfiként igen taszítónak találom az ilyesmit.

Ha reggel kell akkor menjél ki. Mi az illúzió romboló?

Rögtön sex el kezdtek azért fura a helyzet?

Mert ha csak simán felébredsz nem érdekel senkit ha elmész kicsit.

Én biztos nem tenném semmikor ha van bárki a közelemben.

De volt olyan társaság ahol a srác nyomatta a csaj meg vigyorgott rajta.

Ha ilyen szinten vagytok akkor csak nyugodtan fingj rá ha nem akarsz kimenni ._.'

Kis romantikus xD

Amúgy lehet azért vagyok így vele mert lány uralom van otthon és abban nőttem fel. Szal saját vélemény.

2020. júl. 13. 10:53
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Lazítsatok a hangulaton, mert így elég terhelő lesz az együttélés. Mi egyszerűen fingunk, és kész, nem nagy cucc, a kiskutyának sincs kedve élete végéig végiggörcsölni a reggeleit...
2020. júl. 13. 10:53
 5/17 anonim ***** válasza:
12%

Este ne egyél.

Ha kell,akkor meg menj ki.

2020. júl. 13. 11:45
 6/17 anonim ***** válasza:
15%

Elég paraszt szokás, bár ha két parasztnak ez nem probléma, akkor nincs gond. Én senkitől sem viselem el, ugyanis én se tolom oda senki orra alá.

Erről felesleges is vitázni, a lényeg az, hogy hasonló a hasonlóval.

2020. júl. 13. 12:18
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

Mi olyan hatalmas dolog abban, hogy ki mész WC-re vagy épp oda pukizol? Ez egy tök természetes dolog! Én azt se értem, mietz gáz pl a másik lakásán kakálni?

Ki hallatszik vagy vanszaga és?

N28

2020. júl. 13. 12:19
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki meg ilyen finnyás, az éljen egyedül és görcsöljön ő!
2020. júl. 13. 12:20
 9/17 anonim ***** válasza:
18%
Hát igen, a parasztok nem finnyásak. Legközelebb mutasd meg a párodnak a végterméket, végül is, emberi dolog az is. De a vasárnapi ebéd alatt is kiengedheted a galambokat, mééé' hááá' nem?
2020. júl. 13. 12:33
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
De jó, hogy nem ilyen párom van, mint ez a 9-es.
2020. júl. 13. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!