Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 férfi tetszik, hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 férfi tetszik, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nem voltam még ilyen helyzetben sosem. Egyszerre 2 férfi tetszik és mind a két férfinak tetszek. Mivel nem akarok jatszani egyikkel sem ìgy el kell küldenem az egyiket.

Az egyik férfi egy régebbi kapcsolatbol van ami ujra fellangolt. Ha nem éreznék iranta semmit akkor nem tartanám vele a kontaktust. Sose engedtem el igazan.

A másik férfi egészen az ellenkezője, ròla sok mimdent nem tudok. De valami tetszik benne és megfogott. Tudom hogy tetszem neki. Viszont tobb mint 13 évvel idősebb tőlem, ami idővel lehet okozna problémát.

2021. júl. 5. 20:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
32%

Miért nem jössz össze mindkettővel?

Ne játsz velük. Sőt talizzatok hármasban.

2021. júl. 20. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!