Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar féltékennyé tenni?Mit akar ezzel?
Adott egy férfi,megromlott házasságban él.Részemről részben szimpatikus,nős, nem kezdek vele.Egyszer a tudtom nélkül abba a városba jött,ahol én lakok(elég messze lakok tőle),meglátott a ház előtt.Onnan tudom,mert megláttam.Azóta mindig azt a cselekményt emlegeti,mióta meglátott,és úgy mondja mintha ő is azt végezné (annyit mondott később,hogy ő nem ért hozzá).Nemrég a nyaralásról beszélgettünk,mondta,hogy keveset van a családdal és azt a tevékenységet is végezni kell,nem mondja meg hogy látott,nem beszél nyíltan. Elmondta,hogy ha nem is utazni,de pihenni kell.
Mit akar ezzel elérni?Mire jó ez neki?
Máskor kicsit jobban ködösíts, mondjuk ne írd meg azt sem, h ki kicsoda vagy mit és hol csinált, vagy bármit, és akkor odaadjuk egy filozófusnak, aki néhány szippantás után látomásokból megmondja a frankót.
Vagy ilyesmi.
Kihagytam a leírásból,hogy miközben a családot említette végog a reakciómat nézte.
Remélem így érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!