Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny és irigy vagyok a kiszemeltem exére?
Sajnos lehet, hogy igazad is van.
De az a lényeg, hogy ne így fogd fel az egészet.
Ha a srác szeret téged akkor úgyis te fogsz kelleni neki. Az, hogy ki a jobb meg csak a srác tudja eldönteni hisz ő ismeri mindkettőtöket.
Ha nem vagy olyan jó mint az exe, és ezért nem kellesz neki akkor enged el inkább.
Szerencséd, hogy a srác nem elég okos. Én pl már az elején kipuhatolom mennyire van rendben a lány mentálisan, önértékelésileg.
Nem elnyomni kell, hanem dolgozni rajta, hogy elfogadd magad olyannak amilyen vagy esetleg ha felismersz valami gyengeséget akkor változtatsz MAGAD MIATT (nem miatta).
Mivel nem megy egyik pillanatról a másikra próbáld meg elhinni amit mond, rá koncentrálni nem az exére!
A 2.válaszolónak üzenem, hogy mentálisan teljesen rendben vagyok, amiért van egy kis önbizalomhiányom nem vagyon dilis😅
A többieknek köszönöm a válaszokat! Megpróbálom nem hasonlítani magam másokhoz, hisz én sem vagyok kevesebb! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!