Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavaró, ha a másik áthív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró, ha a másik áthív vacsorázni, de nincs normális méretű étkező asztala? Csak egy nagyobb dohányzóasztal a nappaliban, puffokkal.

Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 12:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Engem nem zavar, nekünk ugyan "igazi" étkezőasztalunk van, de lehajthatós, és csak hokedli van hozzá, sokan ezt is leszólják hogy "nem igazi" étkező. :D

Sose fogsz megfelelni mindenkinek, úgyhogy ne stresszelj, a lakás a benne élők igényeit szolgálja ki, másnak meg ha nem tetszik, nem kötelező ott lennie. :)

Amúgy se mindenki szeret órákig trónolni a kaja fölött.

2021. júl. 2. 13:06
 12/18 anonim ***** válasza:
39%

Ez kb olyan kérdés, hogy zavaró-e, ha áthívom medencézni, de nincs rendes medence, csak egy lavór. Vagy elhív autókázni, de csak biciklije van.

Annyi mindent lehet csinálni, válasszon olyasmit, amihez van "fölszerelés".

2021. júl. 2. 13:15
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Engem nôként nem zavarna.
2021. júl. 2. 13:51
 14/18 harebell ***** válasza:
79%
Engem egyáltalán nem zavarna. Ha ő mindig így szokott enni, annyira nem lehet kényelmetlen, ha meg átmeneti a dolog, akkor szóra sem érdemes.
2021. júl. 2. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

egyáltalán nem zavarna, de remélném hogy akkor már valami kézzel evős keleti kaja lesz :D

ja és lehessen jobb kézzel is enni. :D

2021. júl. 2. 14:18
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

Mik ezek a mérettel kapcsolatos kérdések? 😂

Randi: Szeretném megkérdezni, hogy mekkora a...z étkezőasztalod?! 😂😂😂😂

2021. júl. 2. 15:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos elég kicsi panel lakásban élek egyelőre. Kicsi a konyha, így ott asztal nem fér el. Egy dohányzóasztalom van, ami kényelmesen elfér a nappaliban még. Sajnos emellé már nagyon zsúfolt lenne egy étkező asztal x székkel. Egyébként én vagyok a nő, de lehet egyelőre hanyagolom ezt az áthívást.
2021. júl. 2. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:
90%
Most gondolom nem olyan debil a csávó, ha látja, hogy kicsi a lakás, ezen nem fog fennakadni :D nehogy már emiatt ne hívjad. Tuti ki is akadna, ha emiatt nem hívnád.
2021. júl. 3. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!