Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit kezdjek ezzel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kezdjek ezzel, ha direkt nem akar tervezni velem?

Figyelt kérdés
Igazából nagyon jól érezzük magunkat együtt, jó a szex, még egy egyszerű messenger beszélgetés is fantasztikus vele!! De közölte, hogy ő nem akar semmit tőlem, sem házasságot, sem gyereket, sem közös életet. Iszonyúan fájt, hogy ezt mondta, mert reménykedtem, hogy ő is komolyan gondolja. Napok óta marcangol az érzés, hogy nem kellek neki. Úgy érzem teljesen lemaradtam a többi barátomhoz képest. Nekik már minden van! Család, gyerek, saját otthon. Engem meg most dobtak, hogy nem kellek semmire. Hogy lehet ezt túlélni?
2021. jún. 30. 15:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Én nő vagyok, de a jó szex, az jó szex, semmi nem következik belőle. Neked az a bajod, hogy a többiek házasodnak.. Először alakíts ki egészséges párkapcsolatot, aztán álmodozz.
2021. jún. 30. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

Ebbe en is belefutottam.

Végre aki helyesen tud írni, végre aki gyorsan tud írni, végre akinek azonnali reakciói vannak, végre akivel tartalmasan tudok beszélgetni, végre aki éretten gondolkodik, végre aki tesz értem a masik 100 paraszt mellett mint akik a neten vannak es kimerulnek egy szia mizu -ban és hasonlók.

Tudom hogy nehéz az ilyen dolgokat elengedni es ismerkedni megint újabb 100 paraszttal.

Higyj a vonzás tv ben. Az segít. Hogyan kell bevonzani akit akarsz amilyet elképzelsz.

2021. jún. 30. 16:34
 13/16 A kérdező kommentje:
11. Nem csak a szexről volt szó. Nem az a bajom, legyenek boldogok.
2021. jún. 30. 17:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem nagyjából érzi az ember, hogy el tudja-e képzelni a másikkal vagy sem."

Igen, és ő úgy érezte, hogy nem tudja elképzelni.

2021. jún. 30. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Nézz más után.

Tudom, hogy nehéz, ha az ember szerelmes, de azért annyira mégsem. :)

2021. jún. 30. 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:
62%

Én is így jártam pár hete. Szörnyű érzés... Ráadásul nálam is kezd előjönni egy enyhe kapuzárási pánik pedig csak 25 leszek...😅

Kitartást kérdező! Pár hét és túl leszünk rajta. ☺️ Fel a fejjel! Nem vagyunk még lemaradva semmiről.

2021. jún. 30. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!