Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kezdjek ezzel, ha direkt nem akar tervezni velem?
Ebbe en is belefutottam.
Végre aki helyesen tud írni, végre aki gyorsan tud írni, végre akinek azonnali reakciói vannak, végre akivel tartalmasan tudok beszélgetni, végre aki éretten gondolkodik, végre aki tesz értem a masik 100 paraszt mellett mint akik a neten vannak es kimerulnek egy szia mizu -ban és hasonlók.
Tudom hogy nehéz az ilyen dolgokat elengedni es ismerkedni megint újabb 100 paraszttal.
Higyj a vonzás tv ben. Az segít. Hogyan kell bevonzani akit akarsz amilyet elképzelsz.
"Szerintem nagyjából érzi az ember, hogy el tudja-e képzelni a másikkal vagy sem."
Igen, és ő úgy érezte, hogy nem tudja elképzelni.
Nézz más után.
Tudom, hogy nehéz, ha az ember szerelmes, de azért annyira mégsem. :)
Én is így jártam pár hete. Szörnyű érzés... Ráadásul nálam is kezd előjönni egy enyhe kapuzárási pánik pedig csak 25 leszek...😅
Kitartást kérdező! Pár hét és túl leszünk rajta. ☺️ Fel a fejjel! Nem vagyunk még lemaradva semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!